Ton Reedijk

Ton Reedijk uitgeroepen tot ANWB Rijcoach van het Jaar

Ton Reedijk van ANWB Rijopleiding Drechtsteden is uitgeroepen tot ANWB Rijcoach van het Jaar 2016. Reedijk wint hiermee 2016 euro en de bijbehorende bokaal. Op zijn auto kan hij de sticker ‘Rijcoach van het jaar 2016’ plakken. De prijs werd uitgereikt tijdens de viering van het 20-jarig jubileum van de ANWB Rijopleiding op het hoofdkantoor in Den Haag. 

“Om rijcoach van het jaar te worden heb je heel wat werk verzet, leerlingen tevreden doen slagen en ANWB Rijopleiding op geweldige wijze vertegenwoordigd”, zegt Anne-Marie van Stiphout, manager Operatie bij ANWB Rijopleiding. Zij sprak de genomineerden en winnaar toe en overhandigde de prijzen.

Genomineerden

Andere genomineerden waren Toon Jonkman (ANWB Rijopleiding Deventer) en Bouzianne Azhari (Tilburg). Zij winnen 201,60 euro, eveneens verwijzend naar het jaar 2016. Om genomineerd te worden dient een ANWB rijcoach een bepaald minimum aantal eerste examens te hebben gereden en door klanten gewaardeerd te worden met een gemiddelde van een 9 of hoger op tevreden.nl.

De genomineerden hebben alledrie een slagingspercentage van meer dan 80 procent. Ook hebben ze een klantenwaarderingen oplopend tot een 9,6. Op de vraag wat het ‘geheim’ van Reedijk was, antwoordde hij: “Respect voor je leerling, geduld en passie voor je vak.”

Jaarlijkse prijs

“De verkiezing gaat een traditie worden binnen ANWB Rijopleiding”, zegt Van Stiphout. “Gedurende het jaar geven wij tweemaal een update van de rijcoaches top 20, zodat de spanning opgebouwd wordt en zichtbaar is wie de kanshebbers op de titel zijn.”

anwb rijopleiding, rijcoach van het jaar, 2016

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.