lesautoverhuur, vrachtauto, lesauto, vrachtwagen

Rijscholen kunnen zich aanmelden als opleider BBL-leerlingen

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek biedt rijscholen weer de mogelijkheid zich aan te melden als opleider voor BBL-leerlingen die chauffeur wegvervoer willen worden. Voor deze opleidingen is het Sectorinstituut in 2015 overeenkomsten aangegaan met 23 verkeersscholen, verspreid over Nederland. Deze contracten lopen af op 31 december 2017. Voor de periode vanaf 1 januari 2018 gaat het Sectorinstituut opnieuw overeenkomsten aan met opleiders.

De selectie van de opleiders vindt plaats via een offerteprocedure. Deze procedure wordt gepubliceerd op 15 mei 2017 om 10.00 uur op de website van het Sectorinstituut en via de Aanbestedingskalender. De uiterste indiendatum is 1 augustus 2017.

Certificaat

Alleen verkeersscholen die beschikken over het certificaat ‘Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek’ komen in aanmerking als opleider. Rijscholen die nog niet over dit certificaat beschikken, hebben tot 1 juni 2017 de mogelijkheid om een ‘voorlopig gecertifieerd opleider’ te worden. Zij kunnen dan per 1 augustus 2017 definitief gecertificeerd worden.

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijscholen kunnen zich aanmelden als opleider BBL-leerlingen | RijschoolPro
lesautoverhuur, vrachtauto, lesauto, vrachtwagen

Rijscholen kunnen zich aanmelden als opleider BBL-leerlingen

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek biedt rijscholen weer de mogelijkheid zich aan te melden als opleider voor BBL-leerlingen die chauffeur wegvervoer willen worden. Voor deze opleidingen is het Sectorinstituut in 2015 overeenkomsten aangegaan met 23 verkeersscholen, verspreid over Nederland. Deze contracten lopen af op 31 december 2017. Voor de periode vanaf 1 januari 2018 gaat het Sectorinstituut opnieuw overeenkomsten aan met opleiders.

De selectie van de opleiders vindt plaats via een offerteprocedure. Deze procedure wordt gepubliceerd op 15 mei 2017 om 10.00 uur op de website van het Sectorinstituut en via de Aanbestedingskalender. De uiterste indiendatum is 1 augustus 2017.

Certificaat

Alleen verkeersscholen die beschikken over het certificaat ‘Gecertificeerd opleider Transport en Logistiek’ komen in aanmerking als opleider. Rijscholen die nog niet over dit certificaat beschikken, hebben tot 1 juni 2017 de mogelijkheid om een ‘voorlopig gecertifieerd opleider’ te worden. Zij kunnen dan per 1 augustus 2017 definitief gecertificeerd worden.

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.