Nieuwe locatie voor CBR in Apeldoorn

ROTTERDAM – Logo CBR. ANP PHOTO PIETER FRANKEN

Het CBR in Apeldoorn gaat verhuizen. De aanpassingen die de organisatie wilde uitvoeren, zijn op de huidige locatie financieel niet haalbaar. Een nieuw onderkomen is gevonden op de eerste verdieping van een bedrijfspand aan de Antillen 11 in Apeldoorn.

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt op een bedrijventerrein aan de zuidkant van Apeldoorn, vlakbij de snelweg A1. De nieuwe locatie bevindt zich op twee kilometer afstand van het huidige pand aan de Wilmersdorf 11.

Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar naar verwachting vanaf medio juni 2017 de praktijkexamens worden afgenomen voor auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen. Een exacte ingangsdatum volgt nog.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe locatie voor CBR in Apeldoorn | RijschoolPro

Nieuwe locatie voor CBR in Apeldoorn

ROTTERDAM – Logo CBR. ANP PHOTO PIETER FRANKEN

Het CBR in Apeldoorn gaat verhuizen. De aanpassingen die de organisatie wilde uitvoeren, zijn op de huidige locatie financieel niet haalbaar. Een nieuw onderkomen is gevonden op de eerste verdieping van een bedrijfspand aan de Antillen 11 in Apeldoorn.

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt op een bedrijventerrein aan de zuidkant van Apeldoorn, vlakbij de snelweg A1. De nieuwe locatie bevindt zich op twee kilometer afstand van het huidige pand aan de Wilmersdorf 11.

Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen daar naar verwachting vanaf medio juni 2017 de praktijkexamens worden afgenomen voor auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen. Een exacte ingangsdatum volgt nog.

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.