LV

Bovag roept rijscholen op mee te praten met het CBR

BOVAG Rijscholen roept leden op zich aan te melden voor een klankbordgroep van het CBR. In zo’n groep wisselen CBR en opleiders informatie uit en geven ze feedback over de examens en hoe deze aansluiten op de wettelijke eisen en de doelgroep.

Het CBR zoekt leden voor vijf klankbordgroepen die vallen onder divisie Contactcommissie Vakbekwaamheid (CCV), die de examens afneemt voor beroepschauffeurs en ondernemers in transport. Ook certificeert CCV wettelijke vereiste opleidingen in het kader van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs en de praktijktoetsen die onderdeel uitmaken van de basiskwalificatie van beroepschauffeurs. CCV houdt toezicht op de uitvoering van deze gecertificeerde cursussen en praktijktoetsen.

Vacatures

Bij alle examens werkt CCV met een klankbordgroep van opleiders. Zo’n groep komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar en geeft advies aan CCV. Er zijn vacatures binnen de volgende vijf klankbordgroepen: ADR-veiligheidsadviseur, CDE en Lange Zware Voertuigen (LZV), Vakbekwaamheid en Veiligheidscertificaat Vorkheftruck en/of Reachtruckchauffeur, de klankbordgroep Nascholing en de klankbordgroep Taxi.

Meer informatie en aanmelden is te vinden op de website van BOVAG.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.