examinatoren, CCV, video, CBR

Promotievideo voor werving nieuwe examinatoren CBR

examinatoren, CCV, video, CBR

Met een nieuwe promotievideo hoopt het CBR nieuwe examinatoren te werven voor CCV. De video is een van de nieuwe manieren om potentiële kandidaten enthousiast te krijgen voor een baan bij het CBR. Het CBR is met name hard op zoek naar nieuwe examinatoren. Begin juni werd al de nieuwe website gelanceerd. 

Op de site www.werkenbijcbr.nl zijn alle vacatures te vinden binnen het CBR plus meer informatie over de inhoud van het examinatorvak. Speciaal voor de CCV-examinator is daar nu de korte wervingsfilm ‘Heb jij diesel in je bloed?’ aan toegevoegd. In de video vertellen vier medewerkers over waarom het vak van CCV-examinator hen aanspreekt.

Sollicitanten

Door de stijgende vraag naar praktijkexamens kampt het CBR met capaciteitsproblemen. De problemen leiden tot lange wachttijden, zowel bij de categorieën auto, motor als bij CCV. Het CBR is daarom op zoek naar nieuwe examinatoren. In 2016 zijn er ongeveer zestig examinatoren aangenomen uit zesduizend sollicitanten. Dit jaar moeten er in totaal nog zo’n zestig bijkomen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.