Wij zoeken een enthousiaste collega ! Voor de Auto en eventueel BE Werkzaamheden: Als rijinstructeur bij Verkeersschool Van der Wind begeleid je de leerlingen in voorbereiding op het examen. Verder geef je advies in het benodigde aantal rijlessen en ben je in staat deze zelfstandig in te plannen. Wat vragen wij: Je bent in het bezit van instructeursbewijs categorie B (BE is een pré) Je bent fexibel Je bent sociaal en communicatief vaardig Je spreekt perfect Nederlands Wat bieden wij: Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een rijschool in een prettige werksfeer. Uitstekende verdiensten Kun je je vinden in bovenstaande profielschets? Neem dan contact met ons op. Mail je CV met motivatie naar info@verkeersschoolvanderwind.nl of neem telefonisch contact met ons op: 033-2861579 en vraag naar Ton van der Wind

Vacature: Verkeersschool Van der Wind zoekt rijinstructeur cat. B/BE

Verkeersschool Van der Wind in Woudenberg is op zoek naar een enthousiaste rijinstructeur categorie B en eventueel BE. 

Werkzaamheden:

Als rijinstructeur bij Verkeersschool Van der Wind begeleid je de leerlingen in voorbereiding op het examen. Verder geef je advies in het benodigde aantal rijlessen en ben je in staat deze zelfstandig in te plannen.

Wat vragen wij:

 • Je bent in het bezit van instructeursbewijs categorie B (BE is een pré)
 • Je bent flexibel
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig
 • Je spreekt perfect Nederlands

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een rijschool in een prettige werksfeer.
 • Uitstekende verdiensten

Kun je je vinden in bovenstaande profielschets? Ga dan naar de VerkeersPro Vacaturebank om te solliciteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vacature: Verkeersschool Van der Wind zoekt rijinstructeur cat. B/BE | RijschoolPro
Wij zoeken een enthousiaste collega ! Voor de Auto en eventueel BE Werkzaamheden: Als rijinstructeur bij Verkeersschool Van der Wind begeleid je de leerlingen in voorbereiding op het examen. Verder geef je advies in het benodigde aantal rijlessen en ben je in staat deze zelfstandig in te plannen. Wat vragen wij: Je bent in het bezit van instructeursbewijs categorie B (BE is een pré) Je bent fexibel Je bent sociaal en communicatief vaardig Je spreekt perfect Nederlands Wat bieden wij: Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een rijschool in een prettige werksfeer. Uitstekende verdiensten Kun je je vinden in bovenstaande profielschets? Neem dan contact met ons op. Mail je CV met motivatie naar info@verkeersschoolvanderwind.nl of neem telefonisch contact met ons op: 033-2861579 en vraag naar Ton van der Wind

Vacature: Verkeersschool Van der Wind zoekt rijinstructeur cat. B/BE

Verkeersschool Van der Wind in Woudenberg is op zoek naar een enthousiaste rijinstructeur categorie B en eventueel BE. 

Werkzaamheden:

Als rijinstructeur bij Verkeersschool Van der Wind begeleid je de leerlingen in voorbereiding op het examen. Verder geef je advies in het benodigde aantal rijlessen en ben je in staat deze zelfstandig in te plannen.

Wat vragen wij:

 • Je bent in het bezit van instructeursbewijs categorie B (BE is een pré)
 • Je bent flexibel
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig
 • Je spreekt perfect Nederlands

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een rijschool in een prettige werksfeer.
 • Uitstekende verdiensten

Kun je je vinden in bovenstaande profielschets? Ga dan naar de VerkeersPro Vacaturebank om te solliciteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.