Programma workshops Lesauto Testdag 2017 compleet

Het workshopprogramma van de Lesauto Testdag 2017 is zo goed als rond. Tijdens de sessies krijgen rijinstructeurs niet alleen praktische tips mee voor het geven van rijles of om meer omzet te genereren; aan de hand van de workshops worden de deelnemers bovendien meegenomen in een blik op de toekomst van de rijschoolbranche. 

De zesde editie van de Lesauto Testdag wordt net als vorig jaar gehouden op een unieke locatie: het Nationaal Militair Museum op voormalig vliegbasis Soesterberg. Tijdens dit jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche staan tientallen lesauto’s klaar voor een testrit, er is een grote rijschoolbeurs en er worden diverse workshops gehouden over actuele onderwerpen uit de branche. Het programma is in grote lijnen al bekend:

Programma workshops

  • IBKI geeft in het kader ‘IBKI on tour’ (toekomstige) rijinstructeurs een toelichting op stagebeoordeling en praktijkbegeleiding.
  • De zelfrijdende auto: hoe snel kunnen we deze verwachten? Mercedes geeft de rijschoolbranche een update over de ontwikkelingen.
  • ‘Haal meer uit je rijschool’: softwareleverancier Dation geeft rijinstructeurs vijf tips om meer omzet uit hun rijschool te halen zonder dat het hen extra tijd kost.
  • ‘Lerend leren: de lesmethode met toekomst’: Wilko Lenoir van Lenoir Opleidingen geeft praktische tips en tools die rijinstructeurs meteen in hun les kunnen toepassen.
  • Workshop van het CBR: de inhoud van deze presentatie wordt binnenkort bekendgemaakt.
  • Tenslotte is er weer een paneldiscussie met de voorzitters van de brancheverenigingen VRB, FAM en BOVAG. Ook vertegenwoordigers van het CBR en IBKI sluiten aan tijdens deze sessie. Zij bespreken actuele thema’s met betrekking tot de rijschoolbranche.

Reserveer een plaats

Ben je al geregistreerd voor de Lesauto Testdag en wil je graag een workshop bijwonen? Meld je dan aan voor een sessie via de site van de Lesauto Testdag om een plaats te reserveren. Wie zich nog niet heeft geregistreerd voor de Lesauto Testdag, kan dat hier alsnog doen.
Lees ook:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.