CBR

Nieuwe locatie voor CBR in Terneuzen

CBR

Het CBR heeft een nieuwe examenlocatie in Terneuzen gevonden. Het gaat om de eerste etage van een kantoorpand aan de Handelspoort 3A. Na de verbouwing kunnen naar verwachting vanaf eind oktober dit jaar de praktijkexamens worden afgenomen voor auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen.

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt op het industrieterrein Handelspoort, bij de N61, N62 en N290. Het bevindt zich op ruim 4 kilometer afstand van het huidige onderkomen in het Churchill Hotel aan de Churchilllaan 700A.

“Op de nieuwe locatie zijn we optimaal in staat gebruik te maken van de vernieuwde infrastructuur in en om Terneuzen”, laat het CBR weten. “Ook kunnen we hierdoor meer variatie aanbrengen in de examenroutes.”

Rijtestlocatie

Tot 1 juli was het mogelijk om bij het CBR in Terneuzen een rijtest af te leggen. Terneuzen is een van de 23 CBR-locaties waar deze mogelijkheid is weggevallen. Het CBR hoopt met het terugbrengen van de locaties efficiënter te werken en de service op de overgebleven locaties te verbeteren. In oktober wordt een eindevaluatie opgemaakt over de sluiting van de locaties.

Lees ook: Protestactie in rolstoel tegen sluiten rijtestlocatie Terneuzen

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.