Rijschool van de Kamp wint RTL4-wedstrijd met leukste vlog

Rijschool van de Kamp uit Putten is uitgeroepen tot ‘Beste Rijschool van Nederland’ in het  RTL 4-programma De Beste van Nederland. Anders dan de naam doet vermoeden, gaat deze wedstrijd niet zozeer over de kwaliteit van de rijlessen; de deelnemende rijscholen streden vooral om de leukste vlog. 

Aan de hand van originele en opvallende vlogs namen rijscholen door heel Nederland het tegen elkaar op. De kijker thuis kon via de website stemmen op de leukste video. De ondernemers kregen de opdracht er alles aan te doen om de meeste stemmen voor zich te winnen. De winnaars werden donderdag bekendgemaakt op de facebookpagina van De Beste van Nederland.

Rijschool van de Kamp haalde zo’n 26 procent van de stemmen binnen. Verkeersschool Willem Verboon uit Oosterhout behaalde de tweede plaats met 22 procent.

City Challenge

Daarnaast was er ook nog een zogeheten city challenge, waar vijf rijscholen uit verschillende steden aan deelnamen. Rijschool Spits>92 is met 37 procent van de stemmen uitgeroepen tot winnaar van deze wedstrijd.

De deelnemende rijscholen zijn door de redactie van het programma geselecteerd. “We zochten een mooie mix van zowel kleine als grote rijscholen”, liet producent Kevin Brouwer eerder aan VerkeersPro weten. “Daarbij keek de redactie ook naar bijvoorbeeld het slagingspercentage en de uitstraling. Sommige doen het goed bij het CBR, andere rijscholen zijn weer erg actief op social media.”

De ondernemers betaalden 1.500 euro om mee te doen. Bekijk hier de video’s van de andere genomineerde rijscholen.

Lees ook: Rijscholen strijden in RTL 4-programma met leukst vlog

Bekijk hier de video van Rijschool van de Kamp:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.