Tot en met dinsdag aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award 2017

Het is nog tot en met dinsdag 15 augustus mogelijk om een product of dienst voor te dragen voor de Rijschool Innovatie Award. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De Rijschool Innovatie Award is een erkenning van innovatieve producten en diensten voor de Nederlandse rijschoolbranche. Hiermee vestigt VerkeersPro.nl extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche.

Voordrachten

Voorwaarde voor deelname is dat het een eigen innovatie van de laatste jaren betreft. Men mag maximaal 1 product of dienst per bedrijf indienen om in aanmerking te komen voor de Rijschool Innovatie Award 2017. Het product of de dienst mag tevens door iedere rijinstructeur / rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit. Aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award kan via de website van de Lesauto Testdag.

Alle inzendingen voor de Rijschool Innovatie Award 2017 worden beoordeeld door de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties VRB, FAM en BOVAG. Hierna kiest de jury drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen.

Lezers kunnen stemmen

De drie inzendingen met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbriefabonnees van VerkeersPro hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden. Het stemmen gaat rechtstreeks via de nieuwsbriefabonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is.

Meld je hier aan voor de Rijschool Innovatie Award.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tot en met dinsdag aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award 2017 | RijschoolPro

Tot en met dinsdag aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award 2017

Het is nog tot en met dinsdag 15 augustus mogelijk om een product of dienst voor te dragen voor de Rijschool Innovatie Award. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Lesauto Testdag 2017 op 18 september in het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De Rijschool Innovatie Award is een erkenning van innovatieve producten en diensten voor de Nederlandse rijschoolbranche. Hiermee vestigt VerkeersPro.nl extra aandacht op het belang van innovatie en kwaliteit in de branche.

Voordrachten

Voorwaarde voor deelname is dat het een eigen innovatie van de laatste jaren betreft. Men mag maximaal 1 product of dienst per bedrijf indienen om in aanmerking te komen voor de Rijschool Innovatie Award 2017. Het product of de dienst mag tevens door iedere rijinstructeur / rijschool gebruikt worden. Er is dus geen sprake van exclusiviteit. Aanmelden voor de Rijschool Innovatie Award kan via de website van de Lesauto Testdag.

Alle inzendingen voor de Rijschool Innovatie Award 2017 worden beoordeeld door de jury, bestaande uit de redactie van VerkeersPro en de voorzitters van de brancheorganisaties VRB, FAM en BOVAG. Hierna kiest de jury drie genomineerden. Ieder jurylid kan daartoe een aantal punten verdelen onder de inzendingen.

Lezers kunnen stemmen

De drie inzendingen met de meeste punten krijgen een nominatie. Vervolgens mogen alle nieuwsbriefabonnees van VerkeersPro hun stem uitbrengen op één van de drie genomineerden. Het stemmen gaat rechtstreeks via de nieuwsbriefabonnees, zodat we kunnen meten dat iedere lezer slechts één keer stemt en een vaste lezer van rijschoolnieuws is.

Meld je hier aan voor de Rijschool Innovatie Award.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.