lesauto, dubbele bediening

Rijschoolhouder lanceert Marktplaats voor rijscholen

Het is bijna vreemd dat het er nog niet was: een Marktplaats speciaal voor rijscholen. Rijschoolhouder Anton Vos heeft enkele weken geleden een Facebookpagina en website gelanceerd waarop rijschoolhouders en instructeurs producten en diensten kunnen aanbieden.

“Ik ben lid van een Facebookgroep voor rijinstructeurs. Daarop worden regelmatig producten aangeboden of gevraagd. Iemand maakte terecht een opmerking: het is hier toch geen Marktplaats? Zo ontstond bij mij het idee.” De rijschoolhouder maakte enkele weken geleden de Facebookgroep Rijscholen marktplaats aan en lanceerde vervolgens de website www.rijscholenmarktplaats.nl.

Niet commercieel

Op deze pagina’s kan van alles worden aangeboden: voertuigen en toebehoren, aanhangers, rijsimulatoren en navigatiesystemen, maar ook vacatures en theorielokalen. “Als het maar gericht is van rijschool tot rijschool. We willen geen commerciële aanbiedingen. Ook laten we geen franchise-aanbiedingen toe, die vind ik ook te commercieel.”

Aanbieders kunnen zelf hun product of dienst op de website plaatsen. Vos controleert vervolgens of het aanbod voldoet aan de richtlijnen. Hoewel het aanbod op de website nog op gang moet komen, heeft de Facebookpagina inmiddels al een paar honderd leden. De twee pagina’s blijven voorlopig naast elkaar bestaan, al denkt Vos erover om de Facebookpagina te laten integreren met de website.

Lees ook: Praatpalen massaal aangeboden op Marktplaats

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijschoolhouder lanceert Marktplaats voor rijscholen | RijschoolPro
lesauto, dubbele bediening

Rijschoolhouder lanceert Marktplaats voor rijscholen

Het is bijna vreemd dat het er nog niet was: een Marktplaats speciaal voor rijscholen. Rijschoolhouder Anton Vos heeft enkele weken geleden een Facebookpagina en website gelanceerd waarop rijschoolhouders en instructeurs producten en diensten kunnen aanbieden.

“Ik ben lid van een Facebookgroep voor rijinstructeurs. Daarop worden regelmatig producten aangeboden of gevraagd. Iemand maakte terecht een opmerking: het is hier toch geen Marktplaats? Zo ontstond bij mij het idee.” De rijschoolhouder maakte enkele weken geleden de Facebookgroep Rijscholen marktplaats aan en lanceerde vervolgens de website www.rijscholenmarktplaats.nl.

Niet commercieel

Op deze pagina’s kan van alles worden aangeboden: voertuigen en toebehoren, aanhangers, rijsimulatoren en navigatiesystemen, maar ook vacatures en theorielokalen. “Als het maar gericht is van rijschool tot rijschool. We willen geen commerciële aanbiedingen. Ook laten we geen franchise-aanbiedingen toe, die vind ik ook te commercieel.”

Aanbieders kunnen zelf hun product of dienst op de website plaatsen. Vos controleert vervolgens of het aanbod voldoet aan de richtlijnen. Hoewel het aanbod op de website nog op gang moet komen, heeft de Facebookpagina inmiddels al een paar honderd leden. De twee pagina’s blijven voorlopig naast elkaar bestaan, al denkt Vos erover om de Facebookpagina te laten integreren met de website.

Lees ook: Praatpalen massaal aangeboden op Marktplaats

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.