‘Nieuwe Theoriebox ook ideaal als geschenk’

Smit Rijschoolservice heeft een nieuw product voor het rijbewijs B gelanceerd: de Theoriebox. Het pakket, waarmee een cursist uit een boek kan leren en online kan oefenen, werd al op de Lesauto Testdag geïntroduceerd onder rijschoolhouders. Maar de box kan ook voor ouders interessant zijn als kerstcadeautje voor hun kinderen.

Bij de Theoriebox van Smit Rijschoolservice krijgt de leerling naast het theorieboek ook een toegangscode om de theorie vier maanden onbeperkt online te oefenen. Het online gedeelte bestaat uit 37 hoofdstuktoetsen, vier oefenexamens, vier CBR-gesimuleerde oefenexamens en oefeningen op het gebied van voorrang verlenen.

Kerstcadeau

“Voor ouders is het leuk om iets te hebben waarmee ze aangeven dat hun kind het rijbewijs mag gaan halen”, vertelt Brekelmans. “Hoewel wij alleen aan rijopleiders leveren, kunnen rijschoolhouders dit product natuurlijk bij ouders onder de aandacht brengen.” De theoriebox kost 19,95 euro exclusief btw. Rijschoolhouders die in december nog bestellen, krijgen korting.

Vooralsnog is de Theoriebox alleen beschikbaar voor categorie B. Brekelmans sluit niet uit dat ook voor andere rijbewijscategorieën een box wordt samengesteld.

Lees ook: Smit Rijschoolservice lanceert klassikale motorcursus

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Nieuwe Theoriebox ook ideaal als geschenk’ | RijschoolPro

‘Nieuwe Theoriebox ook ideaal als geschenk’

Smit Rijschoolservice heeft een nieuw product voor het rijbewijs B gelanceerd: de Theoriebox. Het pakket, waarmee een cursist uit een boek kan leren en online kan oefenen, werd al op de Lesauto Testdag geïntroduceerd onder rijschoolhouders. Maar de box kan ook voor ouders interessant zijn als kerstcadeautje voor hun kinderen.

Bij de Theoriebox van Smit Rijschoolservice krijgt de leerling naast het theorieboek ook een toegangscode om de theorie vier maanden onbeperkt online te oefenen. Het online gedeelte bestaat uit 37 hoofdstuktoetsen, vier oefenexamens, vier CBR-gesimuleerde oefenexamens en oefeningen op het gebied van voorrang verlenen.

Kerstcadeau

“Voor ouders is het leuk om iets te hebben waarmee ze aangeven dat hun kind het rijbewijs mag gaan halen”, vertelt Brekelmans. “Hoewel wij alleen aan rijopleiders leveren, kunnen rijschoolhouders dit product natuurlijk bij ouders onder de aandacht brengen.” De theoriebox kost 19,95 euro exclusief btw. Rijschoolhouders die in december nog bestellen, krijgen korting.

Vooralsnog is de Theoriebox alleen beschikbaar voor categorie B. Brekelmans sluit niet uit dat ook voor andere rijbewijscategorieën een box wordt samengesteld.

Lees ook: Smit Rijschoolservice lanceert klassikale motorcursus

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.