91.000 bezoekers motorbeurs Utrecht; 450 gratis proeflessen

De motorbeurs in Utrecht heeft dit jaar 91.000 bezoekers getrokken. Brancheorganisatie Bovag was van donderdag tot en met zondag aanwezig met Try the Bike, het initiatief waarbij bezoekers onder begeleiding van professionele rijinstructeurs gratis hun eerste meters op de motor kunnen maken. In totaal kregen 450 mensen hun eerste motorrijles.

De motorbeurs trok vorig jaar nog 100.000 bezoekers. Ondanks de daling in het aantal bezoekers blijkt motorrijden steeds populairder. Ruim 1,4 miljoen Nederlanders waren op 1 januari 2018 in het bezit van een motorrijbewijs, ruim 35 duizend meer dan vier jaar geleden. Daarmee bezit een op de negen volwassenen een motorrijbewijs.

Try the Bike

Try the Bike is sinds 2006 een vast onderdeel in het beursprogramma. Tom Huyskens, woordvoerder bij Bovag, stelt dat de editie succesvol is verlopen. “We hebben elke dag gewerkt met ongeveer acht instructeurs van Bovag-rijscholen en een reeks aan motorfietsen in vele soorten en maten. Vrijwel alle motoren hadden valbeugels, zodat we voor vrijwel elke belangstellende een eerste les konden verzorgen.”

De beurs is voor motorrijders zowel praktisch als vermakelijk. Er is een groot aanbod aan nieuwe motorfietsen, kleding, handschoenen, gereedschap, accessoires of andere motorgerelateerde zaken. Volgens Huyskens is Try the Bike een onderdeel op de beurs dat steevast bomvol zit met inschrijvingen. “Veel mensen vragen nadrukkelijk naar dit onderdeel. Natuurlijk zijn wij volgend jaar wederom van de partij.”

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

91.000 bezoekers motorbeurs Utrecht; 450 gratis proeflessen | RijschoolPro

91.000 bezoekers motorbeurs Utrecht; 450 gratis proeflessen

De motorbeurs in Utrecht heeft dit jaar 91.000 bezoekers getrokken. Brancheorganisatie Bovag was van donderdag tot en met zondag aanwezig met Try the Bike, het initiatief waarbij bezoekers onder begeleiding van professionele rijinstructeurs gratis hun eerste meters op de motor kunnen maken. In totaal kregen 450 mensen hun eerste motorrijles.

De motorbeurs trok vorig jaar nog 100.000 bezoekers. Ondanks de daling in het aantal bezoekers blijkt motorrijden steeds populairder. Ruim 1,4 miljoen Nederlanders waren op 1 januari 2018 in het bezit van een motorrijbewijs, ruim 35 duizend meer dan vier jaar geleden. Daarmee bezit een op de negen volwassenen een motorrijbewijs.

Try the Bike

Try the Bike is sinds 2006 een vast onderdeel in het beursprogramma. Tom Huyskens, woordvoerder bij Bovag, stelt dat de editie succesvol is verlopen. “We hebben elke dag gewerkt met ongeveer acht instructeurs van Bovag-rijscholen en een reeks aan motorfietsen in vele soorten en maten. Vrijwel alle motoren hadden valbeugels, zodat we voor vrijwel elke belangstellende een eerste les konden verzorgen.”

De beurs is voor motorrijders zowel praktisch als vermakelijk. Er is een groot aanbod aan nieuwe motorfietsen, kleding, handschoenen, gereedschap, accessoires of andere motorgerelateerde zaken. Volgens Huyskens is Try the Bike een onderdeel op de beurs dat steevast bomvol zit met inschrijvingen. “Veel mensen vragen nadrukkelijk naar dit onderdeel. Natuurlijk zijn wij volgend jaar wederom van de partij.”

Lees ook:

Onderwerpen: ,

Auteur: Willem de Hoog

Willem de Hoog is redacteur bij RijschoolPro.nl en daarnaast rijinstructeur.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.