René Verstraeten, financieel directeur CBR

René Verstraeten stopt als financieel directeur bij CBR

Na een periode van acht jaar stopt René Verstraeten per 1 juni als financieel directeur bij het CBR. Dat laat het CBR weten in een korte mededeling. Wel blijft hij nog uiterlijk een jaar werkzaam bij de organisatie als adviseur. Uiterlijk 1 januari moet een nieuw directielid benoemd zijn. 

De financieel directeur heeft de maximale periode van acht jaar erop zitten. Na overleg met algemeen directeur Petra Delsing en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is Verstraeten nu benoemd tot adviseur.

De directie van het CBR bestaat per 1 juni 2018 tot uiterlijk 1 januari 2019 uit één bestuurder: algemeen directeur Petra Delsing. Per 1 januari 2019, maar het liefst zo snel mogelijk, zal een nieuw tweede directielid benoemd zijn. Delsing wordt bij afwezigheid vervangen door directiesecretaris Gerben Schimmel.

Lees ook: ‘Lage slagingspercentages oorzaak imagocrisis rijschoolbranche’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.