BMW, ADAS, zelfrijdende auto

Nationaal Rijschool Congres: bestel kaarten met korting

Naast de vertrouwde testauto’s, beurs en workshops, vindt dit jaar tijdens de Nationale Rijschooldag een nieuw evenement plaats: een congres speciaal voor rijscholen. Het Nationaal Rijschool Congres staat in het teken van ‘de rijles van de toekomst’, hoe ziet de rijles en het examen er over 5, 10 of 20 jaar uit?

De ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto’s gaan razendsnel. Steeds meer auto’s worden uitgerust met rijhulpsystemen of zelfs functies die de taak van de bestuurder overnemen. Zijn rijscholen in de toekomst nog wel nodig? En zo ja, hoe ziet een rijles er dan uit? En hoe gaat het CBR hiermee om?

Tijdens het Nationaal Rijschool Congres gaan we dieper in op dit thema. Het congres vindt plaats tijdens de Nationale Rijschooldag – de nieuwe naam van de Lesauto Testdag – op 18 september 2018, georganiseerd door vakblad RijschoolPro.

Kaarten

Binnenkort wordt het programma van het congres bekendgemaakt. Wil je ook bij dit congres zijn? Dan kun je alvast kaarten bestellen. Doe je dat vóór 30 juni, dan krijg je 10 euro korting.

Net als voorgaande jaren zal de entree van de Nationale Rijschooldag gratis zijn. Bezoekers kunnen als vanouds lesauto’s en lesmotoren testen, de beurs bezoeken en interessante workshops volgen. Op de website van de Nationale Rijschooldag vind je binnenkort meer informatie over het programma.

Locatie

De zevende editie van het evenement vindt plaats bij Autotron in Rosmalen, naast de A59. Autotron is een mooie, landelijke evenementenlocatie in Brabant met veel autogeschiedenis. Opnieuw een goede combinatie voor de binnenbeurs en het buitentest-terrein.

Lees ook: Nationale Rijschooldag op 18 september in Rosmalen

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nationaal Rijschool Congres: bestel kaarten met korting | RijschoolPro
BMW, ADAS, zelfrijdende auto

Nationaal Rijschool Congres: bestel kaarten met korting

Naast de vertrouwde testauto’s, beurs en workshops, vindt dit jaar tijdens de Nationale Rijschooldag een nieuw evenement plaats: een congres speciaal voor rijscholen. Het Nationaal Rijschool Congres staat in het teken van ‘de rijles van de toekomst’, hoe ziet de rijles en het examen er over 5, 10 of 20 jaar uit?

De ontwikkelingen op het gebied van zelfrijdende auto’s gaan razendsnel. Steeds meer auto’s worden uitgerust met rijhulpsystemen of zelfs functies die de taak van de bestuurder overnemen. Zijn rijscholen in de toekomst nog wel nodig? En zo ja, hoe ziet een rijles er dan uit? En hoe gaat het CBR hiermee om?

Tijdens het Nationaal Rijschool Congres gaan we dieper in op dit thema. Het congres vindt plaats tijdens de Nationale Rijschooldag – de nieuwe naam van de Lesauto Testdag – op 18 september 2018, georganiseerd door vakblad RijschoolPro.

Kaarten

Binnenkort wordt het programma van het congres bekendgemaakt. Wil je ook bij dit congres zijn? Dan kun je alvast kaarten bestellen. Doe je dat vóór 30 juni, dan krijg je 10 euro korting.

Net als voorgaande jaren zal de entree van de Nationale Rijschooldag gratis zijn. Bezoekers kunnen als vanouds lesauto’s en lesmotoren testen, de beurs bezoeken en interessante workshops volgen. Op de website van de Nationale Rijschooldag vind je binnenkort meer informatie over het programma.

Locatie

De zevende editie van het evenement vindt plaats bij Autotron in Rosmalen, naast de A59. Autotron is een mooie, landelijke evenementenlocatie in Brabant met veel autogeschiedenis. Opnieuw een goede combinatie voor de binnenbeurs en het buitentest-terrein.

Lees ook: Nationale Rijschooldag op 18 september in Rosmalen

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.