Politie logo. Bron: Politie

Leerling beroofd en mishandeld na rijles

Een 20-jarige vrouw uit Nijmegen is vrijdag in haar woonplaats bestolen en mishandeld. Dat gebeurde vlak na de rijles, in het bijzijn van haar rijinstructeur. De politie is nog op zoek naar de dader. 

De leerling was rond 14.40 uur klaar met haar rijles. Ze parkeerde de lesauto aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen, om een nieuwe leerling in te laten stappen en zelf achterin plaats te nemen. Tijdens het parkeren zagen de leerling en de instructeur een man en vrouw ruziemaken op straat.

Tassen

Plotseling stapte de vrouw die daarvoor nog ruzie stond te maken in de lesauto op de achterbank. De leerling wilde ook achterin plaatsnemen. Ze zag dat de net ingestapte vrouw over de achterbank naar de andere kant van de auto kroop. Daarbij vielen de tas van de rijinstructeur en die van de leerling uit de auto.

De vrouw die was ingestapt, ging er met de tas van de leerling vandoor. Toen de Nijmeegse haar tegen wilde houden, kreeg ze klappen in het gezicht. Daarna sloeg de vrouw met de tas op de vlucht. Het slachtoffer moest zich laten behandelen door een arts.

Getuigen gezocht

De politie heeft met enkele getuigen gesproken, maar is op zoek naar meer mensen die iets gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht de politie te bellen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Lees ook: Examinator CBR belaagd door boze theorie-kandidaat

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.