Tweede Kamer, parlement

Liveblog: belangrijke uitspraken uit het WRM-debat

De Tweede Kamer debatteert donderdag over het wijzigen van de Wet Rijonderricht Motorrijtuigen. Geen tijd om mee te luisteren maar wil je wel op de hoogte blijven? RijschoolPro is erbij en doet vanuit Den Haag verslag van de plenaire vergadering via onderstaand liveblog. Zelf meekijken naar het debat kan via deze livestream.

Op de agenda staan onder meer de volgende voorstellen: het terugbrengen van het aantal praktijkbegeleidingen van twee naar één; het inzetten van een echte leerling bij de praktijkbegeleiding; het invoeren van een praktijkbegeleiding in het herintrederstraject en het introduceren van een VOG voor de rijschoolbranche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.