Nationale Rijschooldag 2018. foto Janny Mallee

Save the date: Nationale Rijschooldag op 21 mei 2019

De achtste editie van de Nationale Rijschooldag zal plaatsvinden in het voorjaar, op dinsdag 21 mei 2019. Rijschoolhouders en instructeurs gaan zo met frisse ideeën de zomer in. Zet de datum alvast in je agenda; de locatie en het programma worden later bekendgemaakt. 

Hoewel de Nationale Rijschooldag nog maar net achter de rug is, zijn de voorbereidingen al in gang voor de komende editie. We willen het evenement in een nieuw jasje steken. Wil je je alvast aanmelden als exposant, heb je een idee voor een workshop of heb je een andere goede suggestie? Tips zijn welkom! Stuur een mailtje naar [email protected]

Bekijk ook een korte video-impressie terug van de Nationale Rijschooldag 2018 bij Autotron in Rosmalen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.