foto Flickr/Ferdi De gier

Emile Roemer gastspreker op bijeenkomst LBKR

De LBKR houdt op op 8 februari in Driebruggen een bijeenkomst voor de rijschoolbranche. Er is onder meer een beurs, een presentatie over het Rijleskeurmerk en een lezing van Emile Roemer, met als onderwerp ‘Het kan wel’, naar de gelijknamige titel van zijn boek. 

De bijeenkomst is ook bedoeld voor de rijschoolhouders en instructeurs die geen donateur zijn van stichting LBKR. Om 14 uur gaan de deuren open en om 14.30 uur trapt LBKR-voorzitter Jos Post af met een welkomstwoord.

Beurs en presentaties

Vervolgens is het mogelijk kennis te maken met de vrijwilligers van LBKR en de beurs te bezoeken. Bezoekers kunnen daar informatie vinden over bijvoorbeeld opleidingen voor rijinstructeurs, leermiddelen voor rijschoolhouders, een broodfonds voor rijschoolhouders, het Rijleskeurmerk en verzekeringen.

Om 15.30 uur vertelt René Ungerer van het Centrum voor Certificatie over het Rijleskeurmerk. Vanaf 17.00 uur spreekt Emile Roemer over het thema ‘Het kan wel, tussen Binnenhof en buitenwereld’. Om 17.30 uur is de bijeenkomst afgelopen. Wel zijn donateurs en sponsoren uitgenodigd voor een buffet om 18.00 uur. Aanmelden voor het buffet kan via [email protected] of via een WhatsApp-bericht naar 06-21200998.

De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen.

Lees ook: Sanctie verandert: vreugde en kater in de rijschoolbranche

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Emile Roemer gastspreker op bijeenkomst LBKR | RijschoolPro
foto Flickr/Ferdi De gier

Emile Roemer gastspreker op bijeenkomst LBKR

De LBKR houdt op op 8 februari in Driebruggen een bijeenkomst voor de rijschoolbranche. Er is onder meer een beurs, een presentatie over het Rijleskeurmerk en een lezing van Emile Roemer, met als onderwerp ‘Het kan wel’, naar de gelijknamige titel van zijn boek. 

De bijeenkomst is ook bedoeld voor de rijschoolhouders en instructeurs die geen donateur zijn van stichting LBKR. Om 14 uur gaan de deuren open en om 14.30 uur trapt LBKR-voorzitter Jos Post af met een welkomstwoord.

Beurs en presentaties

Vervolgens is het mogelijk kennis te maken met de vrijwilligers van LBKR en de beurs te bezoeken. Bezoekers kunnen daar informatie vinden over bijvoorbeeld opleidingen voor rijinstructeurs, leermiddelen voor rijschoolhouders, een broodfonds voor rijschoolhouders, het Rijleskeurmerk en verzekeringen.

Om 15.30 uur vertelt René Ungerer van het Centrum voor Certificatie over het Rijleskeurmerk. Vanaf 17.00 uur spreekt Emile Roemer over het thema ‘Het kan wel, tussen Binnenhof en buitenwereld’. Om 17.30 uur is de bijeenkomst afgelopen. Wel zijn donateurs en sponsoren uitgenodigd voor een buffet om 18.00 uur. Aanmelden voor het buffet kan via [email protected] of via een WhatsApp-bericht naar 06-21200998.

De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen.

Lees ook: Sanctie verandert: vreugde en kater in de rijschoolbranche

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.