Opleidingscentrum DIBO Emmen

Jubileumjaar en open huis bij Opleidingscentrum DIBO

Opleidingscentrum DIBO Emmen

Opleidingscentrum DIBO uit Emmen viert dit jaar het 60-jarig jubileum. Afgelopen vrijdag was de aftrap van het jubileumjaar: die dag was het precies 60 jaar geleden dat de eerste rijles werd gegeven. DIBO beschikt bovendien over een nieuw pand. Op 6 april houdt de opleider daar open huis. 

Op 5 januari 1959 werd de eerste rijles gegeven vanuit Anerveen met een Renault Dauphine. Inmiddels is DIBO uitgegroeid tot een volledig opleidingscentrum voor verkeer, transport, logistiek en veiligheid. In Emmen heeft DIBO een eigen oefenterrein met slipbaan. Het wagenpark bestaat inmiddels uit 58 voertuigen.

Open huis

Het komende jaar staat in het teken van het 60-jarig bestaan met allerlei acties en activiteiten. DIBO heeft bovendien een nieuw pand gebouwd aan de Karel Doormanstraat 15 in Emmen. Hoewel het pand al in gebruik is, is de verbouwing nog niet helemaal afgerond. Op 6 april is iedereen welkom bij het open huis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nadine Kieboom

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.