Jan Jurgen Huizing benoemd als directeur Bedrijfsvoering bij het CBR

Jan Jurgen Huizing is met ingang van januari 2019 door Minister Cora van Nieuwenhuizen benoemd als directeur Bedrijfsvoering (COO) bij het CBR. Hij is opvolger van René Verstraeten. Huizing vormt samen met algemeen directeur Petra Delsing de directie van het CBR.

Huizing werkte tot voor kort bij het UWV, onder meer als directeur Uitvoering Sociaal Medische Zaken en transitie-regisseur. Hij heeft een brede ervaring bij de Rijksoverheid en was in verschillende functies werkzaam bij Rijkswaterstaat. Daarnaast vervulde hij diverse interim opdrachten, waaronder als Hoofddirecteur (COO) van de Dienst Uitvoering Onderwijs i.o. bij OC&W.

“Ik ben blij dat we Jan Jurgen Huizing als directeur Bedrijfsvoering kunnen verwelkomen. Hij heeft ruime ervaring op belangrijke terreinen als dienstverlening, ICT en financiën. Jan Jurgen is resultaatgedreven en mensgericht en heeft laten zien dat hij over de executiekracht beschikt die nodig is in deze functie bij het CBR. Wij hebben het volste vertrouwen dat Jan Jurgen samen met Petra Delsing als directieteam het CBR verder gaat brengen”, aldus Jan Mengelers, voorzitter Raad van Toezicht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.