Theorie.nl zoekt ervaren instructeur / onderwijskundige

VACATURE – Theorie.nl is op zoek naar een ervaren instructeur / onderwijskundige voor de verdere ontwikkeling van examenvragen. Bekijk hieronder de vacature.

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime rij-instructeur/ onderwijskundige voor Auto, Motor en Bromfiets voor het maken van nieuwe examenvragen en het bewaken van de kwaliteit van onze theorie-examens.

Functiebeschrijving:

Met uw kennis en enthousiasme bent u verantwoordelijk voor alle content op de website www.theorie.nl. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het beheer en de uitvoering van hoogwaardige opleidingen voor de auto, motor en bromfiets.

Functie-eisen:

  • Minimaal MBO-niveau
  • U beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift in de Nederlandse taal

Wat bieden wij?

Wij bieden een flexibele en uitdagende functie waarmee u zelf uw tijd kunt indelen en samen met onze projectmanager zorgt voor nieuwe examenvragen en examenstof. Hier staat een uitstekende vergoeding voor u tegenover. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd? Mail dan uw motivatiebrief met CV naar [email protected]. Wij zullen u snel uitnodigen voor een gesprek.

Over Theorie.nl
Sinds 2001 zijn wij de grootste theorie-examen site op het Internet met meer dan 35 miljoen gemaakte theorie-examens in de afgelopen 18 jaar! De eerste 15 jaar onder de noemer DriversOnly maar sinds mei 2016 zijn wij omgedoopt tot Theorie.nl. Dagelijks komen er meer dan 15.000 mensen oefenen op onze website welke wordt bijgehouden door een aantal zeer gedreven (oud-) instructeurs.

Lees ook: Rijscholen profiteren mee van Theorie.nl

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

3 reacties op “Theorie.nl zoekt ervaren instructeur / onderwijskundige”

Mart Kuiper|13.02.19|21:50

Ik zoek ook een ervaren motorinstructeur voor mijn rijschool, mag ik dat hier ook uitgebreid posten??

Rijschool van Ark|14.02.19|20:07

Daar heb je het kopje vacatures voor makker. Dit is gewoon een gesponsord artikel. Dus als je even in je buidel tast mag je dat ook Ja. Btw alle GOEDE motorinstructeurs hebben al werk zat natuurlijk.

Mart Kuiper|15.02.19|22:02

Beste van Ark, ook jij vat helaas de sarcastische ondertoon van mijn reactie niet, net als de redactie van rijschoolpro. Had gehoopt hier een platform te vinden waarbij onafhankelijke informatie betreffende de rijschoolbranche leidend zou zijn. Maar uiteraard, als de portemonnaie wordt getrokken blijkt dat toch weer voor te gaan. En GOEDE motorinstructeurs zijn helaas een uitstervend ras geworden, niveau van de meeste instructeurs is om te janken.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.