Don Opleidingen vrachtauto

Rijden in een favoriet voertuig bij DON Opleidingen

Don Opleidingen vrachtauto

DON Opleidingen uit Naaldwijk houdt op zaterdag 23 maart een Opstapdag. Die dag is iedereen welkom om te ervaren hoe het is om te rijden in een voertuig naar keuze uit het wagenpark van DON Opleidingen. Naast het proefrijden kunnen deelnemers zich ook opgeven voor een gratis rijles.

De opleider wil hiermee kandidaten niet alleen een leuke dag bezorgen, maar hen ook leren ook op een andere manier naar het verkeer te kijken. De Opstapdag wordt jaarlijks georganiseerd voor iedereen die wil ervaren hoe het is om achter het stuur te kruipen van zijn of haar gewenste voertuig. Voertuigen zoals scooter, auto (met aanhanger), motor, vrachtwagen (met aanhanger), bus en tractor zijn deze dag beschikbaar gesteld voor deelnemers die willen proefrijden. Samen met instructeurs rijden deelnemers parcoursen in het verkeer of op het terrein van het opleidingsinstituut.

Verkeersveiligheid

De Opstapdag heeft ook een maatschappelijk belang, laat de opleider weten: “DON Opleidingen voelt zich verantwoordelijk voor veiligheid in het verkeer. Zo zet het opleidingsinstituut zich tevens in voor de campagne ‘Maak een Punt van Nul Verkeersslachtoffers. Doe mee.’ Het is niet alleen leuk en leerzaam om te voelen hoe het is om in een (groot) voertuig te rijden. Een proefrit tijdens de Opstapdag zorgt ervoor dat deelnemers zich bewust worden van de gevaren die een groot voertuig met zich meebrengen voor andere weggebruikers en verkeersdeelnemers.”

De Opstapdag duurt van 9.00 tot 17.00 uur en vindt plaats bij DON Opleidingen aan het Galgepad 11 in Naaldwijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.