De grootste rijschool ter wereld in Peking

Dit is de grootste rijschool ter wereld: 3.000 lesauto’s

De grootste rijschool ter wereld staat in Peking. Er werken 5.000 werknemers en er rijden 3.000 lesauto’s rond. Jaarlijks worden 200.000 leerlingen opgeleid. Eerst op de simulator, daarna op een oefenterrein van 280 voetbalvelden groot. 

Op het terrein kunnen de leerlingen met allerlei verkeerssituaites te maken krijgen. Er wordt zelfs regen nagebootst. Ook krijgen de cursisten voorlichting over alcohol en maken ze ritten in simulatoren. Voor de lunch kunnen ze terecht in de enorme kantine. Een paar alpaca’s op een veldje zijn bedoeld om de stress te verminderen voor het examen.

Bekijk het item van NDR:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

2 reacties op “Dit is de grootste rijschool ter wereld: 3.000 lesauto’s”

Jan de Groot|20.05.19|09:18

Dit voorbeeld [ Hr Stegeman vroeger had al zo iets opgezet zie navigatie in Gorinchem ] uit china had ook in nederland gekund als we maar hadden samen gewerkt , en de lessen bij scholen onder te brengen , dan kunnen de ll het vakken pakket rijles kunnen kiezen , en had ook het commerciele er af geweest het is nu teveel en draait om geld [gaat ten koste van de veiligheid ] mijn bescheiden mening

Jan de Groot|20.05.19|09:24

dit had in nederland ook gekund , hr Stegeman was hier al een voorloper ik , maar als rijscholen willen we niet samen werken de een is nog goedkoper dan de ander alles draaid om geld , als men het bij de hogere scholen had verwezelijkt vakken kiezen , hadden we dit zonder commersie kunnen regelen leerlingen va 15 jaar en met een diploma en rijbewijs van school , opgelost beunhazerij en grote ketens , mijn bescheiden mening werk ze allemaal die het goed menen , veel veilige kilometers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit is de grootste rijschool ter wereld: 3.000 lesauto’s | RijschoolPro
De grootste rijschool ter wereld in Peking

Dit is de grootste rijschool ter wereld: 3.000 lesauto’s

De grootste rijschool ter wereld staat in Peking. Er werken 5.000 werknemers en er rijden 3.000 lesauto’s rond. Jaarlijks worden 200.000 leerlingen opgeleid. Eerst op de simulator, daarna op een oefenterrein van 280 voetbalvelden groot. 

Op het terrein kunnen de leerlingen met allerlei verkeerssituaites te maken krijgen. Er wordt zelfs regen nagebootst. Ook krijgen de cursisten voorlichting over alcohol en maken ze ritten in simulatoren. Voor de lunch kunnen ze terecht in de enorme kantine. Een paar alpaca’s op een veldje zijn bedoeld om de stress te verminderen voor het examen.

Bekijk het item van NDR:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Nadine Kieboom

Nadine Kieboom is de vaste journalist van RijschoolPro.nl

2 reacties op “Dit is de grootste rijschool ter wereld: 3.000 lesauto’s”

Jan de Groot|20.05.19|09:18

Dit voorbeeld [ Hr Stegeman vroeger had al zo iets opgezet zie navigatie in Gorinchem ] uit china had ook in nederland gekund als we maar hadden samen gewerkt , en de lessen bij scholen onder te brengen , dan kunnen de ll het vakken pakket rijles kunnen kiezen , en had ook het commerciele er af geweest het is nu teveel en draait om geld [gaat ten koste van de veiligheid ] mijn bescheiden mening

Jan de Groot|20.05.19|09:24

dit had in nederland ook gekund , hr Stegeman was hier al een voorloper ik , maar als rijscholen willen we niet samen werken de een is nog goedkoper dan de ander alles draaid om geld , als men het bij de hogere scholen had verwezelijkt vakken kiezen , hadden we dit zonder commersie kunnen regelen leerlingen va 15 jaar en met een diploma en rijbewijs van school , opgelost beunhazerij en grote ketens , mijn bescheiden mening werk ze allemaal die het goed menen , veel veilige kilometers

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.