Bovag Rijscholen

Jurriën Kamst interim-branchemanager bij Bovag Rijscholen

Branchevereniging Bovag heeft Jurriën Kamst aangesteld als interim-branchemanager voor de afdeling Rijscholen. De komende maanden werkt hij aan een voorstel voor vernieuwing van deze afdeling. Kamst volgt Jos van den Broek op.

Kamst werkt het komende half jaar samen met leden aan het opstellen van een voorstel voor vernieuwing van de afdeling. Dat doet hij op basis van de brainstormsessie die recent plaatsvond. De vervolgstappen van de brainstormsessie zijn er op gericht de twee overgebleven troeven (lobby en keurmerk) samen beter en slimmer in te zetten ten behoeve van de vereniging. ‘De sleutel daarbij is de focus op een grote bijdrage aan de verkeersveiligheid’, aldus Bovag in een bericht over de opvolging.

Erik Stern blijft als teamleider eindverantwoordelijk en zal samen met Christa Huissoon de nieuwe man zo goed mogelijk helpen bij de uitvoering van zijn taken. Kamst heeft een werkverleden binnen diverse branches en rollen. Voor deze opdracht hoopt hij vooral te kunnen putten uit zijn ervaringen binnen SNS waar hij verantwoordelijk was voor de bewaking van de franchiseformule.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.