Lesautolease te zien in tv-programma De Barometer op RTL Z

Lesautolease had dit weekend een hoofdrol in het tv-programma De Barometer op RTL Z. Bij de Van der Sanden Groep, waar Lesautolease onderdeel van is, kan je terecht voor schadeherstel, en het huren of leasen van een lesauto. Eigenaar Stefan van der Sanden laat in het tv-programma zien wat er allemaal mogelijk is.

Stefan van der Sanden legt voor de camera uit waar zijn onderneming sterk in is: ontzorgen, binnen 24 uur vervangend vervoer in heel Nederland, persoonlijk contact en één aanspreekpunt. Lesautolease is een relatief klein bedrijf, dat maakt ze flexibel.

Barometer

De Barometer is een programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. Ondernemers delen de ins en outs van hun bedrijf. De Barometer peilt vervolgens welke succesfactoren in het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

De uitzending met Lesautolease is zondag 16 februari te zien op RTL Z om 17.30. De herhalingen zijn op woensdag om 16.30 uur en vrijdag om 10.30 uur. Het programma is ook terug te kijken via Videoland.

Lees ook: 

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.