Fotoreportage: wateroverlast CBR Rotterdam zorgt voor chaos

Het terrein van het CBR in Rotterdam (Noorderbocht) is tijdelijk niet bereikbaar wegens wateroverlast. Door de hevige regenval van de afgelopen nacht is de put bij het pand verstopt, waardoor een grote plas water voor verkeershinder zorgt. 

De situatie is volgens de politie en brandweer niet gevaarlijk. Er werd onderzocht of er sprake was van een sinkhole, maar dat bleek niet het geval. Het pand is niet afgezet en inmiddels zijn de politie en brandweer weer vertrokken. De gemeente schakelt een pompwagen in om het water weg te halen. Het is vooralsnog onduidelijk of alle geplande examens van vandaag door kunnen gaan en het CBR gaat in gesprek met examinatoren.

Rij-instructeur Willem de Hoog staat bij het pand en doet live verslag van de situatie: “Ik heb al een aantal lesauto’s rechtsomkeert zien maken, omdat de plas de toegang tot het terrein verspert. Het is één grote chaos.”

Dit bericht wordt gedurende de dag geüpdatet.
10:42 uur
Het water wordt weggepompt.

11:59 uur Het water stroomt langzaam weg en het terrein is weer begaanbaar. Er zijn uiteindelijk geen examens uitgevallen.

12:44 uur De problemen zijn verholpen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.