IBKI Nieuwegein

Update: IBKI ligt stil tot 6 april wegens coronacrisis

IBKI heeft alle examens geannuleerd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deelnemers ontvangen hierover persoonlijk bericht. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 6 april. Eerder communiceerde het IBKI tot 20 maart gesloten te blijven. 

IBKI stelt alles in het werk om te voorkomen dat APK-keurmeesters en rijinstructeurs hinder ondervinden voor het tijdig verlengen van hun bevoegdheid. Wanneer de ontwikkelingen daartoe aanleiding geven, past het IBKIde maatregelen daarop aan. IBKI zal alles in het werk stellen om te voorkomen dat (aspirant) rijinstructeurs hinder ondervinden voor het tijdig verlengen van hun bevoegdheid. Indien nodig kan IBKI de bevoegdheid éénmalig verlengen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.