Hoe geef ik online theorielessen? 

Hoe kan je met online middelen je leerlingen toch iets bieden? Vanwege het coronavirus staat de lesauto stil, maar aan de theoriekennis kan ondertussen wel worden gewerkt. Dation host vrijdagmiddag om 15.30 een webinar over online theorieles, te gast zijn Chris Verstappen van Verjo en Ad Philipsen van VekaBest. 

Welke tools heb ik nodig om een online cursus te organiseren? Welke leermiddelen kan ik het beste gebruiken? Welke apparaten en hardware heb ik nodig? Al die vragen worden vanmiddag in het webinar besproken en beantwoord. Zelf vragen stellen? In de chatruimte kan je dat live doen. Meedoen is gratis, aanmelden kan via deze link

Off road sessies  

Dation kennen we van de rijschoolsoftware. In deze periode houden ze webinars en ‘off road sessies’ waarin allerlei onderwerpen en partijen aan bod komen die hun kennis delen. 

Zo gaf Dolf Hendriks van Dation een webinar over hoe je het maximale uit je Dation agenda haalt, Martin Boogaard van KIBO Accountants vertelde in een uitzending over alle regelingen, compensaties en kansen voor je rijschool in deze uitdagende periode en Paul Frijn van Hoekstra Opleidingen legt uit waar hij in deze tijd tegenaan loopt. De uitzendingen zijn hier terug te kijken

Voor de komende weken heeft Dation al nieuwe webinars gepland. In de sessie van 7 april worden tips en tricks voor debiteurenbeheer doorgenomen. Wie live meekijkt, kan direct vragen stellen. De uitzendingen zijn ook achteraf terug te kijken. 

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.