Rijschoolsoftware Autofox kosteloos te proberen tijdens coronacrisis

Zolang het CBR gesloten is en er niet gelest wordt, is de rijschoolsoftware van Autofox kosteloos uit te proberen. Twee weken nadat het CBR weer opstart, worden de gratis account gesloten. Er is geen verplichting om een abonnement te nemen. 

“We zien dat rijscholen nu worstelen met de planning en met de communicatie naar leerlingen. Daar kan onze software bij helpen. Natuurlijk moeten wij ook geld verdienen, maar zoals de minister-president zegt: deze bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. We moeten elkaar helpen”, aldus eigenaar Marcel Brunen. De medewerkers van Autofox uit Enschede verzorgen de ondersteuning vanuit huis.

De software van Autofox geeft de rijschool onder meer de mogelijkheid om met één druk op de knop alle leerlingen te informeren, als ook om individueel met de leerlingen te communiceren over planning of andere zaken. Hiervoor is een leerling app beschikbaar.

Voor eenpitters én grote rijscholen

Autofox is een dienst van ISV software uit Enschede. ISV software bestaat al 20 jaar. Autofox is een relatief nieuw cloudplatform waarmee ISV zowel de grote rijscholen kan bedienen als ook de één- en tweepitters. Deze kleine rijscholen krijgen met Autofox dezelfde mogelijkheden die tot voor kort alleen voor de grote rijscholen beschikbaar waren.

Marcel Brunen is de jongste telg uit de rijschoolfamilie Brunen uit Enschede. Zijn wieg stond letterlijk in de rijschool. Toen vader en moeder Brunen uiteindelijk de rijschool aan hun kinderen wilden overdragen, is Marcel begonnen met het ontwikkelen van rijschoolsoftware. Eerst voor zijn eigen rijschool, naderhand voor andere rijscholen in Nederland.

Marcel en zijn zus Yvonne hebben de laatste jaren hun resterende aandelen in de rijschool overgedragen aan broer Rene Brunen die op zijn beurt zijn kinderen als opvolgers voor de rijschool op het oog heeft.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.