Social media

Hoe hou ik tijdens de coronacrisis contact met mijn leerlingen via social media? 

Hoe kan je met online middelen je leerlingen toch iets bieden? Vanwege het coronavirus staat de lesauto stil, maar dat betekent niet dat je geen contact meer hebt met leerlingen. Dation host dinsdag 14 april om 15.30 een webinar over hoe je leerlingen juist nu met social media kunt bereiken. 

Jordy Agerbeek van Curious Inc geeft tijdens het webinar van Dation meer dan 20 praktische tips over hoe je leerlingen dichtbij houdt en toch leuke content kunt maken. Zelf vragen stellen? In de chatruimte kan je dat live doen. Meedoen is gratis, aanmelden kan via deze link

Off road sessies  

Dation kennen we van de rijschoolsoftware. In deze periode houden ze webinars en ‘off road sessies’ waarin allerlei onderwerpen en partijen aan bod komen die hun kennis delen. 

Zo gaf Dolf Hendriks van Dation een webinar over hoe je het maximale uit je Dation agenda haalt, Martin Boogaard van KIBO Accountants vertelde in een uitzending over alle regelingen, compensaties en kansen voor je rijschool in deze uitdagende periode en Paul Frijn van Hoekstra Opleidingen legt uit waar hij in deze tijd tegenaan loopt. De uitzendingen zijn hier terug te kijken

Lees ook: 

RijschoolPro houdt een dossier bij van alle gevolgen en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.