Hoe word ik beter in online marketing?

Hoe kan je je website optimaliseren met SEO, SEA en online adverteren? Vanwege het coronavirus staat de lesauto stil, reden te meer om nu aan de slag te gaan met je website. Dation host op dinsdag 21 april om 15.30 een webinar over online marketing. Justin Wolsink van Curious Inc is te gast in deze webinar. 

Zelf vragen stellen? In de chatruimte kan je dat live doen. Of stuur alvast je vraag in via mail. Meedoen is gratis, aanmelden kan via deze link

Webinar over steunmaatregelen 

Komende vrijdag houdt Dation opnieuw een webinar. Dan houdt Martin Boogaard van KIBO een vragenuurtje over de steunmaatregelen en hoe je deze voor jouw onderneming optimaal kunt inzetten. Ook voor deze webinar geldt dat je nu alvast je vragen in kan sturen en dat je je op voorhand even aan moet melden

Dation kennen we van de rijschoolsoftware. In deze periode houden ze webinars en ‘off road sessies’ waarin allerlei onderwerpen en partijen aan bod komen die hun kennis delen. De uitzendingen zijn hier terug te kijken

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.