Examencentrum CBR Rotterdam tijdelijk naar honkbalstadion Neptunus

Een huishoudelijke mededeling van het CBR: door wegwerkzaamheden bij de locatie aan de Noorderbocht in Rotterdam verhuist het examencentrum tijdelijk. Van 6 juli tot en met 24 juli worden de praktijkexamens en rijtesten vanaf de parkeerplaats van het honkbalstadion van Neptunus gereden.

De praktijkexamens en rijtesten worden tijdens de wegwerkzaamheden gedaan vanaf het honkbalstadion van Neptunus aan de Abraham van Stolkweg 31 in Rotterdam. Dat ligt op 2,5 kilometer afstand van de Noorderbocht. Voor kandidaten en instructeurs zijn de parkeerplaats en het gebouw van het Neptunusstadion alleen toegankelijk vlak voor of tijdens de praktijkexamens en rijtesten. Dit vanwege de coronamaatregelen en de beperkte ruimte op het terrein.

Foto: Rob Jelsma

Lees ook: 

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.