Poll: het btw-tarief op rijlessen moet omlaag

Waarom zit er op rijles eigenlijk 21 procent btw? Die vraag stelden VVD-kamerleden onlangs aan de minister van Infrastructuur én aan de staatssecretaris van Financiën. Veel andere vormen van educatie, zoals muziekles of sport, geldt het tarief van 9 procent. De stelling van deze week is daarom: het btw-tarief op rijlessen moet omlaag. Wat zijn de argumenten voor of tegen? We horen het graag. Reageren kan in het reactieveld onderaan dit bericht, via de socials of via [email protected]

21 procent btw op rijlessen is onterecht

  • Ja, deze mag naar 9% (63.2%)
  • Ja, deze mag naar 0% (34.5%)
  • Nee, deze mag 21% blijven (2.3%)
Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.