Lezersaanbieding: mondkapjespakket voor rijscholen

“Wij zien in de coronatijd dat steeds meer rijscholen hun leerlingen en ook de instructeurs vragen om een mondkapje te dragen,” vertelt Maarten Cruts van Hygienekoning. “Voor veel rijscholen is dit een extra kostenpost, omdat met de vraag ook de prijs van mondkapjes de lucht in is geschoten. Daarom deze aanbieding: een pakket van 50 mondkapjes voor 12,50 euro.”

Advertorial | Hygienekoning.nl is een Europese groothandel in hygieneproducten waaronder drielaags mondkapjes, face-shields, desinfecterende handgels, mondkapjes voor kinderen, en meer. De groothandel heeft een speciale actie voor rijschoolhouders, waarbij je A-kwaliteit mondkapjes kunt bestellen voor slechts 25 eurocent per stuk. Deze mondkapjes zijn drielaags, gecertificeerd en perfect voor eigen gebruik en verkoop aan de leerlingen.

Bestellen kan via de website van Hygienekoning.nl.Gebruik daarbij de speciale kortingscode: RIJSCHOOLPRO

Met deze kortingscode krijg je 2,49 euro korting op elk pakket van 50 mondkapjes. Daardoor betaal je slechts 12,50 euro voor 50 A-kwaliteit mondkapjes. Deze kortingscode is ongelimiteerd geldig en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes.

✓ Alle producten worden uit voorraad geleverd
✓ Voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
✓ Vind je bij een ander Nederlands bedrijf dezelfde kwaliteit voor een lager bedrag? Hygienekoning betaalt je het verschil terug
✓ Niet tevreden? Gratis retour en geld terug

Onderwerpen:

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.