Rijles zonder Stress

RijschoolProTV: Rijles zonder Stress over de impact van de coronacrisis

Rijles zonder Stress

Wat is de impact van corona op de rijschoolbranche? Hoe ontwikkelen de lesprijzen zich nu de CBR-tarieven bekend zijn? En is er een instructeurstekort nu er veel vraag is naar rijlessen? Studiogasten Marloes van Deventer en Ismaël van Reede van franchiseformule Rijles zonder Stress schuiven aan om over deze onderwerpen te praten. 

Rijles zonder Stress is een landelijke franchiseformule voor rijscholen. Marloes van Deventer en Ismaël van Reede vormen samen de directie. Ismaël geeft zelf rijles in de omgeving Zeist en Utrecht, Marloes houdt zich achter de schermen bezig met marketing en begeleiding van instructeurs.

Studiogasten

Vanaf het moment dat contactberoepen en dus rijinstructeurs afgelopen mei weer aan de slag mochten is het druk bij de rijscholen, zo ook bij Rijles zonder Stress. De agenda loopt vol en wachttijden lopen op – niet alleen bij het CBR. Ook dit is een gevolg van de coronacrisis. Over die onderwerpen en meer vertellen Van Deventer en Van Reede.

Mirrorcam

Ook in de uitzending van 14 oktober: een reportage over de Mirrorcam in de vrachtwagen bij Don Opleidingen, ofwel een ‘zichtveldverbeterend systeem’. Met een mirrorcam zijn spiegels op de lesauto overbodig. Sinds deze zomer mag er zonder spiegels examen bij het CBR worden gedaan. We volgden een les bij instructeur Cees den Elzen van Don. 

RijschoolProTV is woensdagmiddag om 16:00 uur live te bekijken. Daarna kan je de uitzending op elk gewenst moment terugkijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.