RijschoolProTV: Wat zijn de nieuwste lesauto’s?

Stefan van der Sanden is de man achter Lesautolease, Lesautoverhuur en Autoschade Herstel Van der Sanden. Hij is vandaag te gast bij RijschoolProTV om het te hebben over de nieuwste lesauto’s en over de zin en onzin van leasen. 

Een handgeschakelde transmissie is nog altijd een belangrijk element in een nieuw lesvoertuig. Dat merkt ook Stefan van der Sanden. De directeur van Lesautolease ziet wel de zogeheten mild hybrids een vlucht nemen. Van der Sanden praat ons vandaag tijdens de live uitzending van RijschoolProTV bij over de nieuwste lesauto’s.

RijschoolProTV is woensdagmiddag 18 november om 16.00 uur live te bekijken. Daarna kan je de uitzending op elk gewenst moment terugkijken.

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

1 reactie op “RijschoolProTV: Wat zijn de nieuwste lesauto’s?”

Wim de Jong|20.11.20|11:24

Zolang er niets veranderd aan de automaatcode ( 78 ) en de huidige wetgeving en -regels, zijn elektrische, hybride en/of auto’s met een automaat totaal geen optie voor een ZZP rijschool. Het is niet winstgevend, want nagenoeg elke jongeren van ong 18-19 jaar wil een handgeschakelde auto…..want 2 keer examen doen (een keer voor het rijbewijs met code 78, de tweede keer voor de code 78 eraf) is echt een stap te ver.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.