Verkeersveiligheidsprijs 2020 naar NEXTdriver

Foto van NEXTdriver

Rijgedragcoaching service NEXTdriver heeft vorige week de Verkeersveiligheidsprijs 2020 gewonnen. Het techbedrijf wil met de prijs op zak in gesprek gaan met de minister van Infrastructuur en Waterstaat en het CBR, om bij te dragen aan de vernieuwing van opleidingen en trainingen.

Daarnaast zal NEXTdriver naar eigen zeggen de samenwerking zoeken met andere finalisten alsook de winnaar van vorig jaar, Stichting Yannick, om de ervaring uit de logistieke sector te delen. Via NEXTdriver worden chauffeurs op basis van rijdata en door middel van coaching bijgestuurd. Hiermee wordt niet alleen het rijgedrag verbeterd, maar tevens ook het brandstofverbruik teruggedrongen.

NEXTdriver mag zich met de uitverkiezing, een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ANWB, Veilig Verkeer Nederland en het Instituut voor Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid, nu verkeersveiligheidsambassadeur noemen.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verkeersveiligheidsprijs 2020 naar NEXTdriver | RijschoolPro

Verkeersveiligheidsprijs 2020 naar NEXTdriver

Foto van NEXTdriver

Rijgedragcoaching service NEXTdriver heeft vorige week de Verkeersveiligheidsprijs 2020 gewonnen. Het techbedrijf wil met de prijs op zak in gesprek gaan met de minister van Infrastructuur en Waterstaat en het CBR, om bij te dragen aan de vernieuwing van opleidingen en trainingen.

Daarnaast zal NEXTdriver naar eigen zeggen de samenwerking zoeken met andere finalisten alsook de winnaar van vorig jaar, Stichting Yannick, om de ervaring uit de logistieke sector te delen. Via NEXTdriver worden chauffeurs op basis van rijdata en door middel van coaching bijgestuurd. Hiermee wordt niet alleen het rijgedrag verbeterd, maar tevens ook het brandstofverbruik teruggedrongen.

NEXTdriver mag zich met de uitverkiezing, een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ANWB, Veilig Verkeer Nederland en het Instituut voor Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid, nu verkeersveiligheidsambassadeur noemen.

Lees meer:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen.

Wilt u onbeperkt lezen? Sluit nu een actie abonnement af en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche.

Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.