Mark Rutte

Overzicht derde steunpakket voor de rijschoolbranche

Nederland, Den Haag, 15-05-2019. Mark Rutte, Minister-president, minister van Algemene Zaken.

Op 21 januari heeft het kabinet het nieuwe steun- en herstelpakket voor ondernemers bekendgemaakt. In dit artikel vind je een overzicht van de belangrijkste maatregelen voor de rijschoolbranche. Let op: je hebt nog tot 29 januari om de TVL Q4 aan te vragen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

10 reacties op “Overzicht derde steunpakket voor de rijschoolbranche”

Cosmic Nastik|27.01.21|17:06

Tijdens de eerst lockdown was er genoeg lawaai gemaakt door de zzp’ers en voor de zzp’er daarom was de partenertoets los gelaten en kreeg wij een loon.Tijdens de Tozo 2 was de partner toets ingvrd maar toen was geen lockdown. Maar nu zitten wij gewoon in een harde lockdown thuis zonder inkomsten. Een minimum loon vergoeding is veel gevraagd?personeel in dienst wel tot 100% gesteund?
Ik zie geen enkele organisatie lobbyen voor zzp’er.
Partner toets moet weg bij Tozo 3 tijdens harde lockdown!

A.b|27.01.21|22:21

Wie heeft nou 1000 euro per maand aan vaste lasten? Denk 1 op 100 en volgens mij telt je auto niet eens mee met vaste lasten. Ik heb hier niet zoveel aan en inderdaad partner toets moet zo snel mogelijk weg. Ze maken ons blij met strenge regels.

Boudewijn Pijnappel|28.01.21|17:01

Beste meneer Nastik, Jos Post van de LBKR vroeg steun via de media extra steun voor de rijschoolhouders, dit was gistermiddag én avond op de TV bij RTL 4 !!!
Ik vraag me af of u eigenlijk wel lid ben van één van de 4 brancheverenigingen???

Edward van Gelooven|28.01.21|18:26

Voor TVL Q1 2021 gelden minimaal € 2.000,- vaste lasten

A.b|28.01.21|19:02

Waarom vaste kasten en partnerinkomen?

Schade wat ik heb opgelopen omdat ik niet mat werken daar wil ik minimaal 50 procent van terug. Partnerinkomen en vaste lasten dat zijn allemaal smoesjes om kosten te besparen. Vaste kosten en partnerinkomen heb ik niet zoveel aan mijn vrouw werkt hard voor haar eigen centen en heeft niks met mijn bedrijf te maken.

Mart Kuiper|28.01.21|23:53

Dan maar op een andere manier bij de overheid terughalen. Want 9-2 gaan wij nog echt niet open. Flauwekul heeft nu wel genoeg gekost. Gerekend vanaf half Maart 2020 zijn we straks bijna 4,5 maand in een jaar verplicht dicht geweest… dan is tozo een fooi

A.b|29.01.21|11:07

Poeffff, bijna 4,5 maand zonder inkomen dat is nogal wat. Stel je werkt je fulltime en je lesprijs is bijvoorbeeld 50 euro per uur. 50 euro x 720 uur voor 4,5 maand = 36.000 euro omzetverlies! Dan is tozo zeker een fooi.

Neeraj Kashyap|29.01.21|14:09

Een minimum loon voor zzp’er die niet hen beroep mogen uitoefenen, is niet veel gevraagd. Als de overheid dat ook niet kan vergoeden dan heb je als overheid zijnde geen recht om ons in lockdown te plaatsen!!!
Er zijn genoeg mensen in dienst die hun volledig loon vergoed krijgen zonder enige partner toets.
Zzp’er vragen niet volledig vergoeding van gemiste inkomsten maar een minimum!

Mart Kuiper|29.01.21|17:15

Precies, maar dat is het probleem met zzp-ers en het mkb. Wij zijn wel goed om de btw af te dragen en zorgen voor een belangrijk deel voor het vullen van de staatskas. Maar denk nu niet dat je er net als de grote multinationals iets van terug ziet. We zijn altijd al een voetveeg geweest en omdat we zelfstandige zijn kun je ook geen vuist maken want daar heb je jezelf dan alleen maar mee.

A.b|29.01.21|17:38

Precies, Ga je werken dan moet je betalen maar als je niet mag werken dan mag je doodvallen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Overzicht derde steunpakket voor de rijschoolbranche | RijschoolPro
Mark Rutte

Overzicht derde steunpakket voor de rijschoolbranche

Nederland, Den Haag, 15-05-2019. Mark Rutte, Minister-president, minister van Algemene Zaken.

Op 21 januari heeft het kabinet het nieuwe steun- en herstelpakket voor ondernemers bekendgemaakt. In dit artikel vind je een overzicht van de belangrijkste maatregelen voor de rijschoolbranche. Let op: je hebt nog tot 29 januari om de TVL Q4 aan te vragen.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

10 reacties op “Overzicht derde steunpakket voor de rijschoolbranche”

Cosmic Nastik|27.01.21|17:06

Tijdens de eerst lockdown was er genoeg lawaai gemaakt door de zzp’ers en voor de zzp’er daarom was de partenertoets los gelaten en kreeg wij een loon.Tijdens de Tozo 2 was de partner toets ingvrd maar toen was geen lockdown. Maar nu zitten wij gewoon in een harde lockdown thuis zonder inkomsten. Een minimum loon vergoeding is veel gevraagd?personeel in dienst wel tot 100% gesteund?
Ik zie geen enkele organisatie lobbyen voor zzp’er.
Partner toets moet weg bij Tozo 3 tijdens harde lockdown!

A.b|27.01.21|22:21

Wie heeft nou 1000 euro per maand aan vaste lasten? Denk 1 op 100 en volgens mij telt je auto niet eens mee met vaste lasten. Ik heb hier niet zoveel aan en inderdaad partner toets moet zo snel mogelijk weg. Ze maken ons blij met strenge regels.

Boudewijn Pijnappel|28.01.21|17:01

Beste meneer Nastik, Jos Post van de LBKR vroeg steun via de media extra steun voor de rijschoolhouders, dit was gistermiddag én avond op de TV bij RTL 4 !!!
Ik vraag me af of u eigenlijk wel lid ben van één van de 4 brancheverenigingen???

Edward van Gelooven|28.01.21|18:26

Voor TVL Q1 2021 gelden minimaal € 2.000,- vaste lasten

A.b|28.01.21|19:02

Waarom vaste kasten en partnerinkomen?

Schade wat ik heb opgelopen omdat ik niet mat werken daar wil ik minimaal 50 procent van terug. Partnerinkomen en vaste lasten dat zijn allemaal smoesjes om kosten te besparen. Vaste kosten en partnerinkomen heb ik niet zoveel aan mijn vrouw werkt hard voor haar eigen centen en heeft niks met mijn bedrijf te maken.

Mart Kuiper|28.01.21|23:53

Dan maar op een andere manier bij de overheid terughalen. Want 9-2 gaan wij nog echt niet open. Flauwekul heeft nu wel genoeg gekost. Gerekend vanaf half Maart 2020 zijn we straks bijna 4,5 maand in een jaar verplicht dicht geweest… dan is tozo een fooi

A.b|29.01.21|11:07

Poeffff, bijna 4,5 maand zonder inkomen dat is nogal wat. Stel je werkt je fulltime en je lesprijs is bijvoorbeeld 50 euro per uur. 50 euro x 720 uur voor 4,5 maand = 36.000 euro omzetverlies! Dan is tozo zeker een fooi.

Neeraj Kashyap|29.01.21|14:09

Een minimum loon voor zzp’er die niet hen beroep mogen uitoefenen, is niet veel gevraagd. Als de overheid dat ook niet kan vergoeden dan heb je als overheid zijnde geen recht om ons in lockdown te plaatsen!!!
Er zijn genoeg mensen in dienst die hun volledig loon vergoed krijgen zonder enige partner toets.
Zzp’er vragen niet volledig vergoeding van gemiste inkomsten maar een minimum!

Mart Kuiper|29.01.21|17:15

Precies, maar dat is het probleem met zzp-ers en het mkb. Wij zijn wel goed om de btw af te dragen en zorgen voor een belangrijk deel voor het vullen van de staatskas. Maar denk nu niet dat je er net als de grote multinationals iets van terug ziet. We zijn altijd al een voetveeg geweest en omdat we zelfstandige zijn kun je ook geen vuist maken want daar heb je jezelf dan alleen maar mee.

A.b|29.01.21|17:38

Precies, Ga je werken dan moet je betalen maar als je niet mag werken dan mag je doodvallen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.