IBKI hervat WRM-praktijkexamens vanaf 3 maart

IBKI meldt dat vanaf 3 maart de WRM-praktijkexamens weer starten. Wanneer de theorie-examens weer kunnen worden hervat is nog onduidelijk.

Het IBKI heeft officieel toestemming gekregen de praktijkexamens weer te hervatten. Dit verloopt volgens het coronaprotocol dat na de eerste lockdown is opgesteld. Omdat tijdens de stagebeoordelingen en praktische begeleidingen meer dan twee personen in een lesvoertuig zitten, mogen deze examens alleen onder strenge voorwaarden worden uitgevoerd.

Er moet onder andere een gezondheidscheck worden afgenomen en alle oppervlaktes moeten uitvoerig worden ontsmet. Tussen de kandidaten door moet het voertuig zeven minuten luchten.

Het examencentrum geeft aan zoveel mogelijk examenplekken in Mijn IBKI beschikbaar te stellen. Vanwege drukte kunnen bepaalde data niet meer beschikbaar zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

1 reactie op “IBKI hervat WRM-praktijkexamens vanaf 3 maart”

A.b|25.02.21|19:11

Even over iets anders. Ik heb onlangs mijn bevoegdheidspas pas verlengd en het is mij opgevallen dat deze slechts voor 5 jaar verlengd is. Tijdens de lockdown hebben wij 5 maanden lang ons beroep niet kunnen uitoefenen. Zou het niet passender zijn als er 5 maanden bovenop de 5 jaar komen?

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.