Smartphone. foto Pixabay/Pexels

Ruim 60 procent van de rijinstructeurs hield contact met leerlingen tijdens lockdown

Meer dan de helft van de rijinstructeurs heeft tijdens de lockdown contact gehouden met de leerlingen. Dat contact ging van cadeautjes rondbrengen tot kaartjes op de bus doen en appcontact over de lockdown. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Ruim 60 procent van de rijinstructeurs hield contact met leerlingen tijdens lockdown”

Mart Kuiper|02.03.21|13:12

En hoeveel leerlingen hebben de rijschool een hart onder de riem gestoken, sterkte gewenst of succes met de klus die voor ons ligt??? Was ook wel eens fijn geweest. Maar het scheelt weer dat we straks als de lessen weer van start gaan het begrip “eenrichtingsverkeer” niet hoeven uit te leggen.

Myron Peters|22.04.21|11:55

Mart Kuiper, leerlingen tussen 17-20 jaar kun je niet verwijten dat ze op die leeftijd nog niet bezig zijn met wat de gevolgen zijn voor jouw onderneming of voor jouw vak als rij-instructeur. Totaal misplaatste opmerking wat mij betreft. Geeft als instructeur in deze situatie juist het goede voorbeeld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ruim 60 procent van de rijinstructeurs hield contact met leerlingen tijdens lockdown | RijschoolPro
Smartphone. foto Pixabay/Pexels

Ruim 60 procent van de rijinstructeurs hield contact met leerlingen tijdens lockdown

Meer dan de helft van de rijinstructeurs heeft tijdens de lockdown contact gehouden met de leerlingen. Dat contact ging van cadeautjes rondbrengen tot kaartjes op de bus doen en appcontact over de lockdown. 

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,50 per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “Ruim 60 procent van de rijinstructeurs hield contact met leerlingen tijdens lockdown”

Mart Kuiper|02.03.21|13:12

En hoeveel leerlingen hebben de rijschool een hart onder de riem gestoken, sterkte gewenst of succes met de klus die voor ons ligt??? Was ook wel eens fijn geweest. Maar het scheelt weer dat we straks als de lessen weer van start gaan het begrip “eenrichtingsverkeer” niet hoeven uit te leggen.

Myron Peters|22.04.21|11:55

Mart Kuiper, leerlingen tussen 17-20 jaar kun je niet verwijten dat ze op die leeftijd nog niet bezig zijn met wat de gevolgen zijn voor jouw onderneming of voor jouw vak als rij-instructeur. Totaal misplaatste opmerking wat mij betreft. Geeft als instructeur in deze situatie juist het goede voorbeeld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.