RijschoolPro voert premium model in

Vakblad RijschoolPro voert maandag 15 maart het premium model in. Een belangrijke stap waardoor we je nog beter kunnen bedienen met achtergrondverhalen, opiniestukken, nieuwsberichten en reportages over de sector.

“Sinds de oprichting van RijschoolPro is ons doel om de branche zo goed mogelijk te informeren over ontwikkelingen die in de sector spelen. We volgen wat er speelt, brengen daar verslag van uit en duiden het nieuws. Dat doen we dagelijks online en ook in de uitzendingen van RijschoolProTV”, aldus redacteur Marilon Tresfon.

Volgende stap in volwassenheid

“Het betaalmodel van RijschoolPro is de volgende stap naar meer volwassenheid”, aldus Tresfon. Betaalmodellen zijn niet nieuw in de journalistiek. Vrijwel alle landelijke dagbladen hebben al jarenlang een betaalmodel. Ook een groot deel van de (online) vakmedia werkt met dergelijk model. Alle titels van ProMedia Group, waaronder RijschoolPro valt, stappen dit jaar over naar een betaalde versie.

Eén maand gratis

Vandaag wordt RijschoolPro Premium ingevoerd. Dit houdt in dat een groot deel van de artikelen binnenkort alleen beschikbaar zal zijn voor abonnees. Al onze brandstory’s en partnerverhalen blijven wel toegankelijk. Lezers van RijschoolPro kunnen deze maand gebruikmaken van een gratis proefabonnement voor twee maanden (met één maand opzegtermijn) waarmee zij onbeperkt alle artikelen kunt lezen. RijschoolPro-abonnees profiteren daarnaast ook van kortingen op congressen en aanbiedingen van partners.

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

8 reacties op “RijschoolPro voert premium model in”

Mart Kuiper|15.03.21|09:58

Dus ondanks alle reclame ook weer een verdienmodel. Helaas Rijschoolpro…we moeten al genoeg rekeningen betalen in onze branche. Dus bij deze dank voor de info voorziening de afgelopen jaren, maar deze zijn ook via genoeg andere kanalen te verkrijgen, dus dan houdt deze lezer ( en daarmee zijn kritische bijdragen ) het voor gezien.

jasper falk|16.03.21|09:05

Sorry im out, zat andere informatiebronnen. En zoals hiervoor al gezegd, we hebben genoeg onkosten. Naar mijn mening een slechte stap.

Els van Voren|17.03.21|13:34

Dat een vakblad voor een abonnementsvormen kiest is 1 maar dan niet én én. Dus betalen om artikelen te mogen lezen én adverteerders betalen om te adverteren! Een abonnee moet inloggen dus weet de uitgever wat ik lees, deze info is handig voor de ‘partners’ die kunnen dan een advertorial plaatsen voor de bezoekers die geen abonnement hebben. Maar ben je dan nog een vakblad of wordt je een verlengstuk van je partners? Want het spreekwoord gaat, Wiens brood men eet diens woord men spreekt.

Kees Nas|17.03.21|17:34

Dat was m dan inderdaad. Helaas verdien ik niet genoeg om overal apart een abonnement te nemen. Doei rijschoolpro.
Als ik de enkele artikelen zag of columns van oa de Bovag dan zeg ik vaarwel. Dat is me geen geld waard

Rij Baas|18.03.21|20:58

Niet slim. Onze branche is te gierig om hiervoor te betalen. Ik ook.

geertje grabijn|19.03.21|17:17

Ik vindt het onkies om juist nu een verdienmodel op te starten terwijl iedereen in deze branche de afgelopen tijd veel geld moest interen!! Niet slim inderdaad!!

Amar J Sing|21.03.21|08:02

Ik wil alleen betalen aan een organisatie die collectief regelt:
Pensioen
Arbeidsongeschiktheid
Autoinkoop
Minimum lestarief (niet lager dan €45 p/u)

De rest kan mij een worst schelen!!

A.b|21.03.21|10:43

Tja, af en toe hier discussiëren is leuk maar ik ga hier ook niet voor betalen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.