Enquête RijschoolPro: Hoe verloopt de herstart?

RijschoolPro doet onderzoek naar de herstart van rijlessen en praktijkexamens na de tweede lockdown. Hoe vol is de agenda? Voel je je veilig tijdens het lesgeven? En hoe kan het CBR de achterstand inhalen?

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op RijschoolPro. Het invullen van het onderzoek duurt enkele minuten en er is veel ruimte om toelichting op antwoorden te geven. De resultaten kunnen helpen om ook aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de rijschoolbranche speelt.

Neem hier deel aan de enquête.

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enquête RijschoolPro: Hoe verloopt de herstart? | RijschoolPro

Enquête RijschoolPro: Hoe verloopt de herstart?

RijschoolPro doet onderzoek naar de herstart van rijlessen en praktijkexamens na de tweede lockdown. Hoe vol is de agenda? Voel je je veilig tijdens het lesgeven? En hoe kan het CBR de achterstand inhalen?

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en de informatie zal worden gebruikt in een of meerdere artikelen op RijschoolPro. Het invullen van het onderzoek duurt enkele minuten en er is veel ruimte om toelichting op antwoorden te geven. De resultaten kunnen helpen om ook aan partijen buiten de sector duidelijk te maken wat er in de rijschoolbranche speelt.

Neem hier deel aan de enquête.

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.