CBR geeft plekken voor inhalen theorie-examen vrij voor alle kandidaten

CBR, theorie, foto van Promedia

Niet alle plekken voor inhaalexamens worden gebruikt. Daarom start het CBR vanaf 20 mei met het vrijgeven van deze examenplekken voor álle kandidaten.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Rieneke Kok

Rieneke Kok is journalist voor RijschoolPro

2 reacties op “CBR geeft plekken voor inhalen theorie-examen vrij voor alle kandidaten”

Jacqueline Lagerveld|13.05.21|12:00

Ik heb een hele andere kwestie mijn zoon 18 is gediagnosticeerd met ADHD en PDDnos. Hij heeft zijn theorie en tussentijdse toets gehaald is onbeperkt goed gekeurd door de psychiater.Maar moet nu alsnog een rijtest doen.Heb je alleen ADHD dan geen rijtest,maar heb je PDDnos dus nog wel.Iemand die PDDnos heeft werkt keurig de regeltjes af is heel gestructueerd in zijn handelingen waarom dan een rijtest.
De kosten €250. Niet eerlijk 15 juli rijtest en dan pas aanvragen examen volgende lockdown?

Mart Kuiper|16.05.21|11:49

Keuring door een arts/psychiater is slechts een vaststelling van de medische situatie van een leerling. Of iemand vervolgens rijgeschikt verklaard kan worden is aan de medisch adviseur van het CBR die het medische aspect moet afwegen tov de rijvaardigheid. Daar kan en mag een keuringsarts ook helemaal geen uitspraak over doen. Een rijtest bij het CBR is overigens GRATIS dus kennelijk betaald u veel kosten aan de rijschool die lestijd en kosten van de auto doorberekend.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.