Gelders project ‘Les Elektrisch’ geeft gratis webinar voor rijschoolhouders

Rijscholen kennis laten maken met lessen in een elektrische auto. Dat is het doel van het project ‘Les Elektrisch’ van de provincie Gelderland en het Gelders Energieakkoord (GEA). Aspirant-bestuurders kunnen na het behalen van hun rijbewijs goedkoop gebruik maken van een elektrische auto en rijscholen kunnen onder andere gebruik maken van verschillende volledig uitgeruste elektrische lesauto’s. Les Elektrisch geeft antwoorden aan rijscholen en zorgt voor matchmaking tussen rijschool en leerling. 26 mei vindt de eerste webinar plaats voor rijschoolhouders.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gelders project ‘Les Elektrisch’ geeft gratis webinar voor rijschoolhouders | RijschoolPro

Gelders project ‘Les Elektrisch’ geeft gratis webinar voor rijschoolhouders

Rijscholen kennis laten maken met lessen in een elektrische auto. Dat is het doel van het project ‘Les Elektrisch’ van de provincie Gelderland en het Gelders Energieakkoord (GEA). Aspirant-bestuurders kunnen na het behalen van hun rijbewijs goedkoop gebruik maken van een elektrische auto en rijscholen kunnen onder andere gebruik maken van verschillende volledig uitgeruste elektrische lesauto’s. Les Elektrisch geeft antwoorden aan rijscholen en zorgt voor matchmaking tussen rijschool en leerling. 26 mei vindt de eerste webinar plaats voor rijschoolhouders.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu RijschoolPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de rijschoolbranche. Voor slechts € 6,- per maand heeft u toegang tot alle artikelen.

start abonnement

 
 

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.