Rij-instructeur in Meppel enkele meters meegesleurd door auto, politie zoekt dader

Een rij-instucteur in Meppel is dinsdag 8 juni meegesleurd door een Volkswagen Golf cabrio. De instructeur stond op straat om uitleg te geven over achteruitparkeren met een Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV), toen hij plotseling een paar meter werd meegesleurd door de auto. Politie Meppel is op zoek naar getuigen die de auto herkennen.

Op de Ketelskamp in Meppel gaf een rij-instructeur uitleg over achteruitparkeren met een LZV in een doodlopende straat toen een groene Volkswagen Golf hem passeerde. Aan het einde van de straat keerde de Golf terug, reed opnieuw langs de instructeur en sleepte hem een paar meter mee, waarna ze lachend wegreden. De instructeur kwam ter val, maar is gelukkig niet ernstig verwond.

Politie Meppel is op zoek naar de dader en heeft op Facebook een oproep geplaatst waarin gezocht wordt naar getuigen die de Volkswagen Cabrio herkennen. Momenteel geeft de politie nog geen beelden van het voertuig vrij om eerst de eigenaar de kans te geven zich te melden. Indien dit niet gebeurd, geeft de politie de foto vrij. Ze zijn tevens in het bezit van camerabeelden van de aanrijding.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.