Blom Verkeersschool

Verkeersschool Blom organiseert banenmarkt voor werving beroepschauffeurs

Verkeersschool Blom organiseert op 9 september de achtste editie van de Banenmarkt Transport en Logistiek in Etten-Leur. Met de markt willen ze vrachtwagenchauffeurs werven, omdat er een flink tekort heerst in de branche.

Op de banenmarkt zijn zestien bedrijven aanwezig die op zoek zijn naar chauffeurs, logistiek medewerkers en rij-instructeurs. Werkzoekenden kunnen op speed-date met de bedrijven om te kijken of het een match is en daarna eventueel een vervolgafspraak maken. Hiermee wil Verkeersschool Blom zowel de mensen die bij hun in opleiding zijn helpen aan een geschikte werkgever, maar ook werkzoekenden die nog niet in opleiding zijn.

In samenwerking met de transport- en logistiekbedrijven die op zoek zijn naar chauffeurs, verzorgt Blom de opleiding voor het rijbewijs C en/of CE en code 95. De verkeersschool geeft aan al honderden mensen te hebben geholpen aan een baan en hopen dit weer te kunnen doen.

De markt begint op donderdag 9 september om 18.00 uur op de Hoevenseweg 39d in Etten-Leur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email protected]

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Verkeersschool Blom organiseert banenmarkt voor werving beroepschauffeurs | RijschoolPro
Blom Verkeersschool

Verkeersschool Blom organiseert banenmarkt voor werving beroepschauffeurs

Verkeersschool Blom organiseert op 9 september de achtste editie van de Banenmarkt Transport en Logistiek in Etten-Leur. Met de markt willen ze vrachtwagenchauffeurs werven, omdat er een flink tekort heerst in de branche.

Op de banenmarkt zijn zestien bedrijven aanwezig die op zoek zijn naar chauffeurs, logistiek medewerkers en rij-instructeurs. Werkzoekenden kunnen op speed-date met de bedrijven om te kijken of het een match is en daarna eventueel een vervolgafspraak maken. Hiermee wil Verkeersschool Blom zowel de mensen die bij hun in opleiding zijn helpen aan een geschikte werkgever, maar ook werkzoekenden die nog niet in opleiding zijn.

In samenwerking met de transport- en logistiekbedrijven die op zoek zijn naar chauffeurs, verzorgt Blom de opleiding voor het rijbewijs C en/of CE en code 95. De verkeersschool geeft aan al honderden mensen te hebben geholpen aan een baan en hopen dit weer te kunnen doen.

De markt begint op donderdag 9 september om 18.00 uur op de Hoevenseweg 39d in Etten-Leur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email protected]

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.