CBR: ‘Mondkapje weer verplicht en niet meer meerijden’

Ook het CBR verscherpt weer de coronamaatregelen. Vanaf zaterdag 6 november zijn in alle publieke ruimtes de mondkapjes weer verplicht. Daarnaast mogen alleen examinatoren in opleiding meerijden en bij WRM-stages, RIS-begeleiding en de examens directiechauffeur.

Omdat bij contactberoepen de mondkapjes weer verplicht worden, trekt ook het CBR de teugels weer aan. Het mondkapje was al verplicht tijdens de praktijkexamens, maar moet nu ook weer op tijdens het theorie-examen en in de publieke ruimtes, zoals de wachtkamer. Dit geldt ook voor de CBR-medewerkers en opleiders. Het mondkapje krijg je bij binnenkomst.

Meerijden tijdens examens

Bij de laatste versoepelingen mocht de instructeur weer meerijden tijdens de tussentijdse toets, RIS-examen, Faalangstexamen en beroepsexamens. Echter vervalt dit weer en mag er alleen meegereden worden door examinatoren in opleiding, bij WRM-stages, RIS-begeleiding (WRM) en examens directiechauffeur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “CBR: ‘Mondkapje weer verplicht en niet meer meerijden’”

Piet JW|03.11.21|18:50

Ben benieuwd hoelang het nog duurt voor de QR code verplicht is voor een examen kandidaat…..

Dwars|04.11.21|17:37

Zou wel een goede zaak zijn!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

CBR: ‘Mondkapje weer verplicht en niet meer meerijden’ | RijschoolPro

CBR: ‘Mondkapje weer verplicht en niet meer meerijden’

Ook het CBR verscherpt weer de coronamaatregelen. Vanaf zaterdag 6 november zijn in alle publieke ruimtes de mondkapjes weer verplicht. Daarnaast mogen alleen examinatoren in opleiding meerijden en bij WRM-stages, RIS-begeleiding en de examens directiechauffeur.

Omdat bij contactberoepen de mondkapjes weer verplicht worden, trekt ook het CBR de teugels weer aan. Het mondkapje was al verplicht tijdens de praktijkexamens, maar moet nu ook weer op tijdens het theorie-examen en in de publieke ruimtes, zoals de wachtkamer. Dit geldt ook voor de CBR-medewerkers en opleiders. Het mondkapje krijg je bij binnenkomst.

Meerijden tijdens examens

Bij de laatste versoepelingen mocht de instructeur weer meerijden tijdens de tussentijdse toets, RIS-examen, Faalangstexamen en beroepsexamens. Echter vervalt dit weer en mag er alleen meegereden worden door examinatoren in opleiding, bij WRM-stages, RIS-begeleiding (WRM) en examens directiechauffeur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

2 reacties op “CBR: ‘Mondkapje weer verplicht en niet meer meerijden’”

Piet JW|03.11.21|18:50

Ben benieuwd hoelang het nog duurt voor de QR code verplicht is voor een examen kandidaat…..

Dwars|04.11.21|17:37

Zou wel een goede zaak zijn!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.