Rijschool Loef organiseert Lamborghini Experience Day voor bestuurders

Rijschool Loef organiseert op 20 december de ‘Lambo Experience Day’ in Woudenberg. Hier kunnen bestuurders die minimaal een jaar hun rijbewijs hebben 20 minuten lang in een Lamborghini rijden onder leiding van een instructeur. 

De Lambo Experience Day duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze dag maken de deelnemers kennis met de kracht die schuilgaat onder de motorkap van een Lamborghini. Onder de bezielende leiding van een Lamborghini-instructeur neem je plaats achter het stuur en mag je zelf 20 minuten ervaren wat het is om in een dergelijke sportwagen te rijden.

Casper Loef, eigenaar van de rijschool: “Rijden moet een veilige en prettige ervaring zijn voor (beginnende) bestuurders. Zo kan immers
 zelfvertrouwen worden opgebouwd. Als jonge bestuurder droomde ik er al tijd van om later een mooie sportauto te hebben. Zo ontstond bij mij, als rijschoolhouder, het idee om een Lambo Experience Day te organiseren voor mijn oud-leerlingen die minimaal één jaar hun rijbewijs hebben.” Niet alleen oud-leerlingen van Rijschool Loef mogen zich inschrijven, maar ook ouders, vrienden en andere autoliefhebbers met een geldig rijbewijs kunnen een ritje plannen in de Lamborghini.

Bijzondere ervaring

“Tijdens deze dag zal duidelijk worden wat een fantastische ervaring het is om te rijden in een dergelijke sportauto, maar tegelijkertijd ervaar je ook hoe kwetsbaar je als bestuurder bent in een voertuig met zoveel PK’s”, aldus Loef. “Daarnaast maak je kennis met de techniek van het voertuig en is er gelegenheid om foto’s te maken met de Lamborghini op de achtergrond.”

Alle deelnemers dienen minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Direct na inschrijving krijg je een slottijd toegewezen. De kosten per deelnemer bedragen 65 euro.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rijschool Loef organiseert Lamborghini Experience Day voor bestuurders | RijschoolPro

Rijschool Loef organiseert Lamborghini Experience Day voor bestuurders

Rijschool Loef organiseert op 20 december de ‘Lambo Experience Day’ in Woudenberg. Hier kunnen bestuurders die minimaal een jaar hun rijbewijs hebben 20 minuten lang in een Lamborghini rijden onder leiding van een instructeur. 

De Lambo Experience Day duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Gedurende deze dag maken de deelnemers kennis met de kracht die schuilgaat onder de motorkap van een Lamborghini. Onder de bezielende leiding van een Lamborghini-instructeur neem je plaats achter het stuur en mag je zelf 20 minuten ervaren wat het is om in een dergelijke sportwagen te rijden.

Casper Loef, eigenaar van de rijschool: “Rijden moet een veilige en prettige ervaring zijn voor (beginnende) bestuurders. Zo kan immers
 zelfvertrouwen worden opgebouwd. Als jonge bestuurder droomde ik er al tijd van om later een mooie sportauto te hebben. Zo ontstond bij mij, als rijschoolhouder, het idee om een Lambo Experience Day te organiseren voor mijn oud-leerlingen die minimaal één jaar hun rijbewijs hebben.” Niet alleen oud-leerlingen van Rijschool Loef mogen zich inschrijven, maar ook ouders, vrienden en andere autoliefhebbers met een geldig rijbewijs kunnen een ritje plannen in de Lamborghini.

Bijzondere ervaring

“Tijdens deze dag zal duidelijk worden wat een fantastische ervaring het is om te rijden in een dergelijke sportauto, maar tegelijkertijd ervaar je ook hoe kwetsbaar je als bestuurder bent in een voertuig met zoveel PK’s”, aldus Loef. “Daarnaast maak je kennis met de techniek van het voertuig en is er gelegenheid om foto’s te maken met de Lamborghini op de achtergrond.”

Alle deelnemers dienen minimaal één jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Direct na inschrijving krijg je een slottijd toegewezen. De kosten per deelnemer bedragen 65 euro.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.