Schrijf je nu in voor het Online Rijschool Event 2021

camera, studio, foto van promedia

Op 16 december vindt het Online Rijschool Event 2021 plaats. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gevuld met interessante sprekers van onder andere het CBR, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de commissie Roemer, brancheverenigingen en meer. 

Na anderhalf jaar van coronaperikelen was de sector druk bezig met het maken van een inhaalslag. Tegelijk werden broodnodige hervormingen en vernieuwen doorgevoerd. Maar nieuwe maatregelen zorgen voor flink wat obstakels op de weg. Waar staan we nu? En hoe nu verder? Daar gaan we het over hebben tijdens het Online Rijschool Event 2021 op donderdag 16 december. Deelname is gratis. De presentatie is in handen van redacteur Marilon Tresfon. Tafelheer is RijschoolPro-columnist Arno Smits.

Het event wordt ’s avonds live uitgezonden vanuit onze studio in Rotterdam. We werken met het webinarplatform Brella. Hiermee kunnen deelnemers eenvoudig met elkaar netwerken. Je moet een aantal stappen doorlopen om in de webinaromgeving te komen. Registreer je hier:

En doorloop de volgende stappen:

 1. Voer je e-mailadres in
 2. Klik op de bevestigingslink in je mail (Login – Log in to Brella)
 3. Maak een profiel aan. Dit heb je nodig om het webinar te bekijken.
 4. Voer de volgende Join Code in: Rijschool2021
 5. Klik op ‘Get started’ en klik de dagen aan waarop je eventueel beschikbaar bent om te netwerken
 6. Selecteer bij jouw functie de onderwerpen waarin je geïnteresseerd bent. (indien je wil, kun je in contact komen met branchegenoten met dezelfde interesses, hier kun je later voor kiezen.)
 7. Schrijf een korte introductie waarom je deelneemt aan het evenement en sluit je profiel af.

Programma

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Schrijf je nu in voor het Online Rijschool Event 2021 | RijschoolPro

Schrijf je nu in voor het Online Rijschool Event 2021

camera, studio, foto van promedia

Op 16 december vindt het Online Rijschool Event 2021 plaats. Het programma duurt van 19.30 tot 21.30 uur en is gevuld met interessante sprekers van onder andere het CBR, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de commissie Roemer, brancheverenigingen en meer. 

Na anderhalf jaar van coronaperikelen was de sector druk bezig met het maken van een inhaalslag. Tegelijk werden broodnodige hervormingen en vernieuwen doorgevoerd. Maar nieuwe maatregelen zorgen voor flink wat obstakels op de weg. Waar staan we nu? En hoe nu verder? Daar gaan we het over hebben tijdens het Online Rijschool Event 2021 op donderdag 16 december. Deelname is gratis. De presentatie is in handen van redacteur Marilon Tresfon. Tafelheer is RijschoolPro-columnist Arno Smits.

Het event wordt ’s avonds live uitgezonden vanuit onze studio in Rotterdam. We werken met het webinarplatform Brella. Hiermee kunnen deelnemers eenvoudig met elkaar netwerken. Je moet een aantal stappen doorlopen om in de webinaromgeving te komen. Registreer je hier:

En doorloop de volgende stappen:

 1. Voer je e-mailadres in
 2. Klik op de bevestigingslink in je mail (Login – Log in to Brella)
 3. Maak een profiel aan. Dit heb je nodig om het webinar te bekijken.
 4. Voer de volgende Join Code in: Rijschool2021
 5. Klik op ‘Get started’ en klik de dagen aan waarop je eventueel beschikbaar bent om te netwerken
 6. Selecteer bij jouw functie de onderwerpen waarin je geïnteresseerd bent. (indien je wil, kun je in contact komen met branchegenoten met dezelfde interesses, hier kun je later voor kiezen.)
 7. Schrijf een korte introductie waarom je deelneemt aan het evenement en sluit je profiel af.

Programma

Auteur: Marilon Tresfon

Marilon Tresfon is de vaste journalist van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.